HFSS підручники включаючи антену

P

ptshao

Guest
[Колір = синій] [/ колір] [розмір = 6] [/ розмір]

добре [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 54 секунд: [/ колір] [/ розмір] я хочу lpla антена підручник

[Цитата = ptshao] [колір = синій] [/ колір] [розмір = 6] [/ розмір] [/ цитата] привіт Як я пе, отже, не вистачає точки, холодна PLS і відправити безпосередньо в моєї електронної пошти @ [ електронної пошти] turkeyham2002@yahoo.com [/Email] велике спасибі

Я зроблю проект з HFSS Я сподіваюся, це допоможе мені [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 35 секунд: [/ колір] [/ розмір] Я зроблю проект із Сподіваюся, що це HFSS це допоможе мені

Привіт я теж хочу, щоб дизайн спрямованої антени для системи UHF RFID, щоб я міг сканувати поява пасивні мітки на відстані до 5 метрів. Може хто-небудь давати будь-які напрямки або пропозиції .. Спасибо заранее

привіт .. я також мають потребу в цьому уроці, але DNT мають pointz 2 скачати .. скажіть мені Ват 2 Зробити?

я також не маю 2 очки .... є посилання на скачування цього файлу? спасибі

привіт у мене немає достатньо очок, ви можете надіслати мені електронною поштою ........... [Електронної пошти] nauroze@yahoo.com [/Email] спасибі заздалегідь

Привіт, у мене немає достатньо очок, теж! Чи є зв'язок або може хто-небудь надіслати його до мене? Це [електронної пошти] alamhong@gmail.com [/Email] Спасибі, хлопці.

Велике спасибі tuhis дійсно допомогло ... хто-небудь є більше прикладів / визначення, коли варто використовувати різні порушення в HFSS?

ах я не маю достатньо очок, ви можете надіслати їх мені за адресою: saevartj (на) hotmail.com THX багато!

я новачок в цьому сайті І не ВГА достатньо очок, щоб завантажити будь-хто може відправити його в [електронної пошти] nitin.vnit @ gmail.com [/email], то це буде великою підмогою

Збільшення товщини підкладки для збільшення пропускної здатності призводить до збільшення побічних випромінювань корму та збільшення потужності поверхневої хвилі

привіт, colud ви посилаєте його на мою електронну пошту [електронної пошти] jlpinavera@hotmail.com [/ електронна пошта]? Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back