HFSS повідомлення про помилку ... Що значить? Будь ласка, допоможіть мені!

I

ifelix

Guest
Привіт,
У мене проблема в HFSS.
Коли я запустити процес перевірки повідомлення перегляду повертає повідомлення про помилку: Non-різноманіття вершини знайдені частини "шар", де "шар" є частиною цієї моделі.
Модель трансівера на FR4 з 4 структура шару і шару "" частина знаходиться в середині між іншими.
Що означає ця помилка означає?
Завдяки в Adv.

Вибачте, не можу зловити своє слово.

HFSS скаржиться, що геометрія "шар" Ви малюєте, не дійсні.Спробуйте використовувати інші способи нанесення.

Повідомлення про помилку виникає проблема з сіткою.Це могло б статися, якщо ви імпортували геометрію з інструментів CAD.Можливо, вам доведеться повторно звернути цю частину моделі.Див посилання нижче для отримання додаткової інформації:

http://www.ansoft.com/ots/tekboard_message.cfm?id=1633&line=HF

Ви можете побудувати orther instea геометрія "шар", такі, як модель.

У мене він же проблема, помилка "не знайдено різноманітті вершини".
Я не те, що є ще один спосіб привернути моєї моделі.
Чи можна мені допомогти?

Спасибо.
macala

Насправді, я не впевнений в тому, що я прав.

Але мені сказали, що, якщо ви впевнені, що ви намалювали у вашій структурі правильно, і ви все одно отримаєте вищезазначене повідомлення про помилку.Ви можете високий світло проблемні об'єкти і зробити опцію HFSS званих "зціляти об'єктів".

Спробуйте!Вона могла б працювати, ви ніколи не дізнаєтеся!До речі, я думаю, що повідомлення іноді спливали, коли у вас є 2D об'єктів, що мають загальну ребро або петля в петлю.Сподіваюся, що ці довідки.

BR,
Дейв

Привіт!
Велике спасибі за вашу допомогу.
У мене нова проблема.Я зробив перевірку справжності, і все було добре, так що я почав аналізу, але в ході первісної операції сітку моделювання зупиняється, і нові повідомлення про помилку: "Первісна сітка, процес mesh3D: Помилка при відкритті або письмовій сітку файлів".

Будь ласка, допоможіть мені знову!

Macala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back