(HFSS) знак Тангенс кута діелектричних втрат?

D

decblue

Guest
Ми знаємо, на частоті нижче плазмової частоти металу Im (діелектричної проникності ε) велика, і / або Re (ε) велика бу негативним. у відповідності з функцією Дебая: ε (ω) = ε ∞ - (ωp ²) / (ω ² + iωγ) => ε = ε '+ ге''Теперь я хочу, щоб імітувати точно металу SRR в гігагерц регіоні, так що мені потрібно ключа в правому номер, але я не впевнений, знак тангенса діелектричних. в "HFSS онлайн Help.pdf" сторінки 15-77, він сказав ε = ε '+ ге''может бути виражена як ε = ε' (1-я (ε''/ ε ')), де (ε'' / ε) є тангенс кута діелектричних втрат. то я заплутався. Наприклад: діелектрична проникність матеріалу X, ех ех = + IB, то в колонці Тангенс кута діелектричних втрат, що я повинен увійти?? (Б /) чи (-B /)?? PS: де ми можемо отримати ωp (плазмова частота металу) і загасання пункт?

Я думаю, він повинен бути знаком плюс

Якщо ввести позитивне значення для тангенса ... це розглядається як втрати. Якщо ввести від'ємне число, то це розглядається як посилення. Якщо ви збираєтеся імітувати дисперсійних металів у ТГц ... Вам потрібно буде ввести негативні реальні діелектричної проникності і тангенса позитивні. Або, швидше, ніж втрата дотичній Ви можете ввести провідності, де сигма = 2 * пі * Freq * e0 * Im (ER) До речі, якщо ви тільки в ГГц, ви не побачите ефект дисперсії Друде металу. Ці ефекти, як правило, не помітив, поки один підходи поблизу плазмової частоти ... десятків ТГц.

Як правило, тангенса дельта виражається в позитивній, але це означає негативній частині уявної частини комплексної діелектричної проникності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back