HFSS-дугового-2D

H

haydar

Guest
У підручнику є приклад для циліндра дугу, яка є 3D. як я можу намалювати 2D дуги? наприклад, 2D прямокутник, дуга з'єднує цей прямокутник в іншій прямокутник який на 90 градусів їли один. спасибі. PS: фото додається. малюнок коло і менше коло потім відняти менший один шлях. не повинно бути простіше, я думаю ..

незалежно від того, 2D або 3D, ця модель складається з 2 rectangule і однієї чверті дуги, ми можемо отримати шляхом вирахування два cricle (2D) циліндр (3D), а потім вибрати для себе відповідну площину розділити і об'єднати, ми можемо отримати цю модель. HFSS може підтримувати 3D calcualtion, чому ви використовуєте 2D? ::

мій друг wlcsp попередив мене про співвідношеннях: "Я виявив, що сигнальна лінія Ви проектували має товщину 1e-5 Намагайтеся уникати пропорціями (довжина: товщина). понад 1000:1" Я хочу сказати, я намалював мій 3D дизайн на початку, але це не спрацювало. мають окремі лінії, це спрацювало. через це я звертаю мій дизайн 2D.

товщина металу лінія 0,035 або 0,0175 мм? Я не розумію такої великої пропорції ви згадали приходить звідки. Ви маєте на увазі співвідношення сторін довжини проти товщина сліду? Так, верхня межа HFSS маємо справу з надзвичайно unregular форму об'єкта становить близько 1000:1, Але я думаю, для Вас дизайн, якщо повинна нормально, оскільки Є ще й інші методи, які ми можемо використовувати, щоб скоротити обчислювальні витрати, такі як симетричні площини . З найкращими побажаннями,

товщина 4.68mm, так що ця проблема робить. що disadventage у використанні 2D прямокутник замість 3D-об'єкта? це про те, чи реально? спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back