HFSS антена обтічника проблеми

L

labtech725

Guest
Привіт усім!

Я повинен моделювати поведінку антени (простий диполь), оточений обтічника.

Я повинен отримати ділянку в різної товщини обтічника.

Я помітив, що якщо я побудувати ті (дБ) (потужність поля E) я можу отримати максимальне значення з антеною, не обтічника, і зменшується товщина обтічника збільшується.

Але якщо б я отримати ділянку поведінка не те ж саме.
Якщо я не отримати подібна поведінка, obvioulsy з різними значеннями?

Тому що отримати з визначення, нормована посилення ізотропної антени, і що Шоул бути фіксованою, чи не так?

Дякуємо за вашу допомогу.
Останній раз редагувався labtech725 на 22 січня 2009 19:11; редагувалось 1 раз в загальній складності

Це залежить від того, є обтічника з втратами чи ні.З HFSS, реальна вигода містить втрати від опору невідповідності і втрати від діелектричних і провідних матеріалів втрати, так що може бути більш "реальні" параметр, який Ви хочете знати.З іншого боку, виграш у HFSS не включати невідповідності імпедансу, так що якщо обтічника без втрат, може бути, отримати не зменшується при збільшенні товщини обтічника.

Цитата:

Це залежить від того, є обтічника з втратами чи ні.
З HFSS, реальна вигода містить втрати від опору невідповідності і втрати від діелектричних і провідних матеріалів втрати, так що може бути більш "реальні" параметр, який Ви хочете знати.
З іншого боку, виграш у HFSS не включати невідповідності імпедансу, так що якщо обтічника без втрат, може бути, отримати не зменшується при збільшенні товщини обтічника.

Привіт.Так, що означає реальне посилення "реалізована прибуток".

Взагалі кажучи, "реалізована прибуток" включати невідповідності імпедансу для розрахунку коефіцієнта підсилення.Наприклад, якщо S11 (згасання) для антени -10 дБ, що означає, що 10% енергії відбивається назад до джерела.Так потужність для антени тільки 90%.Якщо антена ( обтічник) провідні втрати і діелектричних втрат складає 90%, що означає, що 90% від вхідної потужності випромінюваного і потім ви отримаєте це співвідношення:

"Отримати" = 0,9 * "спрямованості";
"Реалізована прибуток" = 0,9 * "посилення"

Таким чином, у загальному випадку: спрямованість> отримати> реалізована прибуток у HFSS.

Те ж саме відноситься і до IE3D "антени ефективність" і "ефективність випромінювання "....

Удачи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back