HFSS: Звичайно-Грунт-Coplanar

K

KEI

Guest
У мене є для імітації кінцевого наземного Coplanar структури в HFSS. Чи можете ви допомогти мені визначити порт? Землю лінії дуже вузькі в моїй моделі, тому порт схема не може перетинати боку підстави. Це суперечить tutrial. Як я повинен визначити порт? Будь ласка, допоможіть мені.

Не знаючи подробиць вашої проблеми важко дати конкретні рекомендації. Он-лайн допомоги відповідно до "опором розрахунками" має корисні пропозиції. CPW лінії режимі багатих, які можуть додати плутанини. Загальна інформація про порт розмір, чому б просто не зробити порт більше? Я віддаю перевагу використовувати модальні рішення і вивчити порт полів (Display Port полів), щоб переконатися, збудження, як я очікував.

Тому що ваша земля невеликого розміру, можна використовувати шматок порт, який буде setten на площині. Пам'ятати, щоб встановити інші 2D площині Perfact Е.

Коли земля ширина CPW дуже вузька, хвиля порт повинен бути модифікований для базової площини на дотик край хвилі порт. Отже, спочатку ви малюєте невеликі 2D прямокутники, які стосуються як площину землі і хвилі порт, а потім вам потрібно, щоб субстрат цих прямокутників з оригінальних портів хвилі. Будь ласка, дивіться вкладений файл. На малюнку показано, що я хочу вам сказати.

Доброго дня всі! Допоможіть мені будь ласка! Як встановлювати порт для повітряних ліній без компланарними groud? Чи варто встановлювати шар повітря, як діелектрична підкладка?

Дякуємо вам за корисні відповіді, зокрема kimx0945 і d04500! Я зрозумів значення слова "пальці".

Привіт, у мене є HFSS файли для CPW, насолоджуватися нею. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] HFSS файли

Ви можете використовувати waveport так само, як вона використовується в мікрополоскових як структура моделювання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back