HFSS АПІД мікрополоскових годувати зосереджених проти порту порту хвилею

K

kevinj

Guest
Я подивився через форум на деякі Pifa моделювання і вони використовували зосереджених порт, який я вважаю правильним.Але я також подивився на підручник і це показує, що ви можете використовувати хвилю порти для мікрополоскових кормів (стор. 345).Будь ласка, прокоментуйте.

Я думаю, одноразово в порту HFSS можна легко застосовувати, оскільки воно може бути побудований всередині AIRBOX.Для waveport, може бути, потрібно звернути годування структура АПІД разом з антеною, що збільшує складність моделювання.

Однак, я чув, що в HFSS ми можемо також звернути порожнеча всередині AIRBOX привласнити waveport, не хто-небудь спробує що раніше?Спасибо.

З підручника з мікрополоскових він показав, що waveport була в тому ж місці, зосереджених порту, крім порту хвиля використовує великий прямокутник.Зосереджених порту являє собою прямокутник, і поширюється тільки на діелектрики товщині і ширині мікрополоскових.Просто цікаво, наскільки різні речі дійсно може бути, але я думаю, мені потрібно моделювати з'ясувати.Спасибо.

Ви можете мати waveport визначений усередині AIRBOX просто потрібно поставити стереометрія ДВК (скажімо, куб) на іншому кінці waveport HFSS щоб знати в якому напрямку вирішити для.Я спробував це і отримали хороші результати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back