Hex з інвертора дискретних RTL або TTL

N

neazoi

Guest
привіт мені потрібно, щоб Hex з інвертора транзистора транзисторна логіка або краще логіки транзистор резистор. хтось може допомогти? Мені потрібно, щоб замінити mc789ap чіп

Чи знаєте ви, характеристики MC789? Рівні напруги, блок живлення, струму і т.д.? Кіт.

[Цитата = keith1200rs] Чи знаєте ви, характеристики MC789? Рівні напруги, блок живлення, струму і т.д.? Кит. [/Quote] Ні Кіт. Я не можу знайти дані. Але це TTL, тому рівнів напруги повинні бути сумісні з TTL. Я б сказав, струму не має великого значення для моєї заяви. Було б весело, якщо я міг побудувати Hex з транзисторів інвертора замість. Може бути, це так само просто, як прикріпленого зображення (хоча RTL), але я просто хочу, щоб переконатися. Це два вхідних, але він може бути перетворений в один, якщо використовується тільки один транзистор Я думаю,

Я думав про щось подібне до цього:
94_1281001384.gif
Кіт. Те, що ви намалювали є логічного елемента, а не інвертора. Кіт

[Цитата = keith1200rs] Я думав про щось подібне до цього:
94_1281001384.gif
Кіт. Те, що ви намалювали є логічного елемента, а не інвертора. Кіт [/quote] так, якщо ви підключаєте два входи разом стає інвертора:) А як щодо наступного, який простіше і, використовуючи тільки один транзистор? Будь ласка, опустити один з двох резисторів, вони з іншої програми. Вихід прагне до нуля, якщо один був отриманий.

Так, простий інвертор транзистора з резистивної навантаження буде працювати. Ви, напевно, потрібно поставити резистор від основи до землі, тому що він почне свою чергу на 0.8В - низькі TTL. Близько 10к буде робити. Кіт.

[Цитата = neazoi] А як щодо наступного, який простіше і, використовуючи тільки один транзистор? Будь ласка, опустити один з двох резисторів, [/quote] Це працює. Чому б вам не спробувати імітувати його? Ви побачите і переконаєтеся, що вона працює. Ось приклад інвертора одного транзистора і його передавальної характеристики:
1.gif
2.gif
Одна річ, щоб розглянути, як швидко ваш перетворювач повинен працювати. Вам може знадобитися швидко транзисторів.

хм .. Я читав деякі статті тепер .. Це DTL повинно бути краще з точки зору перешкодозахищеності та швидкості ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back