HELP: ЕКГ підсилювач сигналу

D

Daniz40

Guest
Привіт всім, я в останній рік М. А. бакалаврів. IAM робиш проект releated для аналізу сигналів ЕКГ. Чи може Коді допомогти мені на ЕКГ конструкція підсилювача сигналу? Як я можу посилити ЕКГ сигналів? PLZ допомагають. СПАСИБО

Привет Ви повинні використовувати instrumnettaion підсилювач IC. Або, якщо ви хороший дизайнер ви можете tolearte його за допомогою 2 операційних підсилювачів:)

У мене є для підключення трьох провідних ЕКГ системи до підсилювача. я можу використовувати три окремих підсилювачів. плз скажіть мені, як я можу зв'язатися призводить до підсилювачів. плз, допоможіть мені

Привіт Будь ІА буде тільки 2 входи. Ці входи диференціального. Є багато відзначає застосування в Інтернеті, яка розповість вам, як зв'язатися ЕКГ сигналу ІА. З швидким вдаючись до допомоги я отримую наступне посилання http://www.cisl.columbia...20Report/E6001% 20ECG% 20final 20report.htm% Ви можете шукати все більше і знайти краще, ніж ця. У всіх випадках вам необхідно або побудувати або придбати безпосередньо інструментального підсилювача. Завдяки Хайтам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back