Halfbridge драйвера IC робочий допоможіть будь ласка

T

themaccabee

Guest
Привіт, я хотів би дізнатися близько половини мікросхем міст драйвер, який пропонується з Міжнародним випрямляч або аналогічних IRF211XX ті серії .. Я отримав два ве N канал МОП-транзисторів, висока Drain MOSFET боку підключений до Vdd = 28В, його джерела, підключеного до низької стороні МОП-транзисторів витік і джерело Лоусайд MOSFET заземлений. Навантаження приводиться в рух від точки, в джерело високій стороні FET (там, де витік Лоусайд підключений). Я г дійсно хотів би знати, як IRF Ics диск високій стороні FET або як VGs високій стороні подається ..? Я думаю, що Сторона високого FET воріт повинна бути забезпечена не менше ніж на напругу = 28В + Vgs поріг Хіба це не чи не так?? Чи будуть ці мікросхеми генерувати які самі по собі або мені щось зробити для установки напруги на затворі? (цікаво, так як Vgs для різних змін, МОП-транзистори не так?) Може хто-небудь пояснити мені і допоможіть мені знайти підручник про те ж .. Завдяки І Regards

Так. Вона потребує VGS 28V +. У більшості випадків, він може бути створений сам по собі в принципі завантаження ремінь.

В принципі завантаження.
. Can U ласка, поясніть трохи .. Це ланцюг я отримав від IR2110 таблиці .. є завантаження конденсатор, як у В. Є. згадується, але я не розумію його роботи .. Також навантаження взята з польових транзисторів витік Лоусайд .. Я б хотів коротко Лоусайд слив з високою вихідною боку і керувати ним за допомогою звукового TTL .. Я тільки хочу, щоб включити пристрій .. тобто або включити або виключити, не як від швидкого перемикання сигналу .. Спасибі за будь-яку допомогу .. З повагою [URL = http://images.elektroda.net/14_1304344362.jpg]
14_1304344362_thumb.jpg
[/URL]

Конденсатора між Б. і В. С. є завантаження ремінь конденсатора. При Vs тягнуть низько, конденсатор буде заряджатися через діод між Vcc і VB. Потім, коли Vs витягується високо, VB буде пов'язаний з Vs + Vc. Ус cpacitor напруги, який стягується за Vs низька.

[URL = http://images.elektroda.net/19_1304361842.jpg]
19_1304361842_thumb.jpg
[/URL] Я просто додав функціональна блок-схема з Занадто .. На жаль я coulnt ще отримати повну картину ... Як Q2 включений ковпачок звинувачення Vcc через diode.At той же час я вважаю, що HO & Vs будуть з'єднані між собою і, отже, Vgs для Q1 буде дорівнює нулю і Q1 буде OFF.But як пояснити наступний високій стороні Фет Про порядок ..? Im плутати .. може хто допоможе спасибі

Оки ... Таким чином, хоча малих Q2 сторона ON Vs в потягнулися до землі ... і, отже, звинувачення Bootstrap ковпачок і, що шапка напруга з'являється на VB. Тепер Q2 вимкнено & HO підключений до В. Б. тобто завантаження CAP. Тепер Vs є плаваючою право? Потім В. Б. застосовується до HO і падіння потенціалу виникає між плаваючого джерела і Q1 gate.Will цьому включається Q1? якщо він включається Q1 джерело Q1 (Vs) буде повільно набувати тобто напруга стоку тут 28В .. це буде тягнути до Vb який сидів на Vs, до 28 + Vb, достатньо, щоб тримати Q1 ON. Хіба це правильний порядок ..? Будь ласка, поправте мене, якщо їм неправильно. Спасибі

Оки ... Таким чином, хоча малих Q2 сторона ON Vs в потягнулися до землі ... і, отже, звинувачення Bootstrap ковпачок і, що шапка напруга з'являється на VB. Тепер Q2 вимкнено & HO підключений до В. Б. тобто завантаження CAP. Тепер Vs є плаваючою право? Лео: Коли HO підключений до VB, Q1 буде включений. Так Vs буде втягнутий висока. Це [COLOR = "червоний"] не [/COLOR] плаваючим. Як Vs витягується вгору, VB будуть зрушені на кришку між VB і Vs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back