H-міст Cirucit, Вимірювання струму

W

wakaka

Guest
Мої оцінки моторні 24V 180W.значення на холостому ходу справи він звертає 7.5A.

Привіт всім, Це мій схеми для мого H-міст.Я використанням оптико розділити землю між H-міст і моя ПІК мікроконтролера.Я хочу додати один невеликий резистор опором нижче H-міст, і блідий, щоб визначити напруги на резисторі, виконуючи функції АЦП.Якщо напруга більше визначеної суми, контролер від всіх 4 MOSFETS.I знаю, що потрібно для спільної землі, між H-міст і оптико для цієї функції.
-Якщо я люблю, що це буде марно, які використовують оптико я, сестрице земля commoned а в розлуці?
-Якщо я загальні підстави для виконання АЦП, буде ЕРС чи ток пошкодження мій контролер, хоча я використовую опто?Чи буде якось великий струм потече назад до моєї контролер від землі і збиток моєї ланцюга?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Одним з варіантів є підключення до Rsense порівняння з OC продукції (наприклад, LM311), а інший Оптрон годують компаратора вихід ..
Змінний резистор може бути використаний для встановлення в граничній точці ..
Після граничного рівня на Rsense це дев'ятий компаратора активує (через Оптрон) ОСТО введення і ПІК закриває МОП-транзисторів ..
Після цього компаратора на двигун "сторони", ви зможете зберегти оптичної розв'язкою між двигуна 0В і в GND ПІК ..

З повагою,
ІАнП

Ви не можете використовувати цей спосіб, резистор повинні бути пов'язані з серійним двигуном.Otherwiae, у вас є тільки один напрям відчув струм.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back