H-моста

T

TrixMan

Guest
Привіт!
Мова йде про кроковими двигунами .......

Я біполярним кроковим двигуном (2 обмоток і 4 дроти 2,6 Amp, 24V) і намагається контролювати його за допомогою H-моста (МОП-транзистори) і а л ь процесора.
У мене 2 питання.
1:
Чому допомогою N-МОП-і С-МОП-транзисторах, тому не тільки N або P?(у мене є схема з п и р).
2:
Моя хоче двигуном 2,6 підсилювачі і я повинен використовувати поточний контроль, я знаю, як в сенсі вольт над резистора, але якщо я nead 2,6 резистора повинен бути розрахований на Думаю, 10W, є інший спосіб для регулювання поточної ?перемикання?

Greatfull по допомогу.

Привіт,
1 .- MOS N канал більш загальним і менш дорогим, і не важко рухатися із залізничним 24V DC.
2 .- Ви повинні регулювати струму перемикання.В іншому випадку вам кінець з деякими свого роду аудіо-підсилювача замість управління двигуном.
Є багато способів, щоб сенс струму.Ви можете використовувати SENSEFets, чи спробувати щось на зразок IR2175
http://www.irf.com/product-info/datasheets/data/ir2175.pdf
Майте на увазі, що якщо ви розробили свої власні ток сенсі допомогою резистора послідовно з обмоткою ви будете мати величезний синфазних шуму.
З повагою

jorgito пише:

Привіт,

1 .- MOS N канал більш загальним і менш дорогим, і не важко рухатися із залізничним 24V DC.

2 .- Ви повинні регулювати струму перемикання.
В іншому випадку вам кінець з деякими свого роду аудіо-підсилювача замість управління двигуном.

Є багато способів, щоб сенс струму.
Ви можете використовувати SENSEFets, чи спробувати щось на зразок IR2175

http://www.irf.com/product-info/datasheets/data/ir2175.pdf

Майте на увазі, що якщо ви розробили свої власні ток сенсі допомогою резистора послідовно з обмоткою ви будете мати величезний синфазних шуму.

З повагою

Привіт ясен,
Є багато способів для перемикання транзисторів у H-мосту для керування струмом.Я думаю, що більше 3 загальноприйнята біполярним, однополярним та фазової модуляції.
У біполярному включення діагоналі моста альтернативи підключення вперед або назад напруги на обмотку.Цей метод викликає більше поточного пульсація.
Unipolar перемикання транзисторів використовується ПЗ та бобові діагональної модулювати напруги на обмотку.Зазвичай ви тримати на нижній TR моста в ногу так легше тримати перемикання верхній TR у високому мосту напругу.
Фазова модуляція тримає обидві ноги мосту перемикання на 50% робочий цикл, але ви зміните етапі між ними, щоб застосувати напруги на обмотку.
Якщо включити обидві ноги у фазі, ви підключаєтеся до обмотці 0 вольт напруга або залізничним транспортом в той же час, ефективно коротке замикання обмотки.Але якщо ви їдете обидві ноги на 180 градусів один від одного, ви Appling повного напруги по обмотці.
Спробуйте шукати Служби відзначає Міжнародні Rectifier.
Сподіваюся, що це допомагає

Привіт TrixMan

Ви можете оцінити ваші поточні безпосередньо над каналом вашої N-FET.В "на" держава, FET майже як (дуже маленький) резистора.Так що вам потрібно ніякого додаткового резистора (шум, коливання, ...)

Поки

Цитата:

1:

Чому допомогою N-МОП-і С-МОП-транзисторах, тому не тільки N або P?
(у мене є схема з п и р).

"Чому допомогою N-МОП-і С-МОП-транзисторах, тому не тільки N або P? (У мене є схема з Н і С)".

Оскільки П.М. (CMOS) конфігурація може бути easyly диска.Але якщо ви використовуєте подвійні MOS N або подвійний MOS P, Вам необхідно додаткову напругу для управління верхнім МОП сторін.

"Моя хоче двигуном 2,6 підсилювачі і я повинен використовувати поточний контроль, я знаю, як в сенсі вольт над резистора, але якщо я nead 2,6 резистора повинен бути розрахований на Думаю, 10W, є інший спосіб регулювання ток? перемикання "?

Ви можете зменшити влада втратила сенс резистора, якщо ви використовуєте дуже мала резистор для поточного зондування.Якщо вам необхідно висока напруга сигналу можна додати підсилювач постійного струму для струмових сигналів.

Є деякі Méthodes за поточний зондування Thats але звичайно дорого.
Forexample DC трансформаторів струму ...

Погляньте на www.allegromicro.com
є багато компонентів, керувати кроковим двигуном.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back