Gsm смуг мультиплексування!

I

icoin13

Guest
Привіт всім я Алаа з Єгипту Н. І. потрібна допомога тут, я виконую свій дипломний проект. Одне із завдань нашого проекту полягає в розробці схеми, що РФ може отримати GSM сигналів на обидва 900 і 1800 груп і стискати їх до менш ніж 32 МГц, щоб ми могли зразка його з корабля USRP н.е., яке має 64 M частотою дискретизації. Таким чином, наш керівник сказав, щоб ми використовували ADS для розробки цього ланцюга, але на жаль у мене немає ніякого досвіду використання цього інструменту поруч я не знаю, які кроки слід зробити з метою розробки такої схеми .. Тому, будь ласка, мені потрібна будь-яка допомога, щоб поставити мене на правильний шлях. Спасибо заранее.

Що таке GSM сигналу? Голос, EDGE? Що таке смуга пропускання сигналу? Скажіть одного каналу пропускною здатністю менше 1M. Ви повинні розробити LO, може бути, 2 LO, вниз-перетворення 900M або 1800M сигнал на смуги для відбору проб. Ви можете звернутися ADS зразків, Є кілька систем телекомунікації.

спасибі за спираючись Тоні, GSM сигнал буде голос я вже думала про підхід, але може бути це не застосовні або не можуть бути реалізовані, і мені потрібна ваша думка. В основному ми хочемо перевірити GSM смуги, щоб ми могли вирішити були повинні працювати програмне забезпечення Bts на спектр частот ... ми 25mega (890 на 915) та 75mega (1710 на 1785), і ми хочемо, щоб мультиплекс їх на деяких носіїв і знищувати їх на щось нижче, ніж 32mega 1) помножити РФ сигналу LO з частотою 397,5 мега так що діапазоні 900 буде бути ФОМ 372,5 до 397,5, а в 1800 група буде від 397,5 до 472,5. 2) Тепер у нас є спільний сигнал з пропускною здатністю в 100 метрах від 372,5 до 472,5, і цей сигнал буде поширюватися на дочірню WBX яка програмне керування ось, ми могли б вниз перетворити сигнал у смузі (шляхом установки цього значення в 372,5 наприклад), але проблема в тому, що WBX забезпечує максимальну пропускну здатність 40 мільйонів, так чи є спосіб, щоб знищити 100M сигнал на що-небудь, як 32M ...... 3), то (якщо б ми могли знищити 100 мега сигналу до 32 мега, а потім помножити на LO WBX, щоб отримати смуги сигналу) 32mega сигнал буде застосовуватися до АЦП. Вибачте за прийняття занадто багато часу, щоб відповісти.

1. Ви не можете реалізувати свої ідеї. Спектр стиснення не може проводити на сигнали GSM, так як смуги включає в себе безліч каналів, і кожен канал займає лише пропускною здатністю менше 1 м, я забув подробиці. 2. Хороша новина в тому, що для кожного оператора GSM, вони тільки займає близько 5М або 10М пропускної здатності. Таким чином, ви можете використовувати 1 WBX для 900M GSM і 3 WBXs для 1800M GSM, і вам необхідно близько 4 ОС.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back