GSM модем з ПОС 16F877A

S

sakura41308

Guest
мого проекту відправити повідомлення з мобільного телефону за ПОС через GSM модем ..
Я знаю, що ми може використовуватися HyperTerminal і АТ команди ..
Але яким чином?
Яка може використовуватися languange .. С або зборів ..
Які програми та компілятора потрібно ...
PLZ помогите мне ...
Це моя схема взаємодії між GSM модем і PIC
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

sakura41308 писав:

Я знаю, що ми може використовуватися HyperTerminal і АТ команди ..

Але яким чином?

У мене було сплутати з урахуванням взаємодії в мікроконтроллер для мобільних телефонів.Завдяки GSM Людина для очищення деякі сумніви.Але у мене найбільші сумніви, є: при підключенні мобільного телефону до ПОС, де ти поставив на команду, і як ви код ПОС зрозуміти сигнал від телефону.Наприклад, коли який-небудь конкретний SMS arive в мобільному телефоні, як буде ПОС виявлення та декодування повідомлень?спасибо.

codewiz писав:

Але у мене найбільші сумніви, є: при підключенні мобільного телефону до ПОС, де ти поставив на команду

Завдяки GSM Людина для швидкого відповіді та експертів.Що я зрозумів ваших пояснень полягає в тому, що Tx і Rx по ПОС підключено, що і мобільний телефон у стандартний послідовний.Потім АТ команди буде у вигляді повідомлень, переданих на мобільний телефон.І повідомлення з мобільного телефону фільтрується по ПОС робити дії відповідно до Кодексу.Я прав?Я не знаю, як розібрати повідомлення.Я думаю, що потрібний зразок коду, книга або підручник для цього.Я повністю новачок в цьому, але готові вчитися.

codewiz писав:

Завдяки GSM Людина для швидкого відповіді та експертів.
Що я зрозумів ваших пояснень полягає в тому, що Tx і Rx по ПОС підключено, що і мобільний телефон у стандартний послідовний.
Потім АТ команди буде у вигляді повідомлень, переданих на мобільний телефон.
І повідомлення з мобільного телефону фільтрується по ПОС робити дії відповідно до Кодексу.
Я прав?

спасибо.речі стають ясніше.Я пошук і мої руки простий завданням.Вона буде дійсно здорово керувати пристроями в мою кімнату зовні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back