GSM антена

T

techie

Guest
У мене є модуль GSM, який має дуже маленький роз'єм припаяний на ньому. Я не маю кабель для підключення антени до неї. У мене також є автомобільна антена для мобільних телефонів, який кілька футів 50ohm кабелю. Чи можу я desolder роз'єму модуля GMS, вирізати кабель антени і припаяти антенний кабель безпосередньо на друкованій платі модуля GSM. Чи є який-небудь особливим чином, щоб це зробити.

Привіт, я насправді не людина "UHF", і конструкція антени / досвід обмежений. Але я не можу бачити, що це зашкодить припаяти кабель безпосередньо. Всі роз'єм дійсно є "підключення":) Але переконайтеся, що його «хороші» пайку, не хочуть змінювати опір. Я можу тільки припустити, що роз'єм ви збираєтеся видалити складає 50 Ом. (Impedenced відповідають на дошці). Бачачи, як це стандарт для більшості GSM-модулі, а також той факт, що ваш кабель 50 ом, я не бачу ніяких проблем. Ще одна річ, я смутно 'пам'ятаю, як читав * PDF на дизайн друкованої плати для 900 - 3000MHz пристроїв, і це був цілий розділ «слід форму'. В принципі, я думаю, що кабель повинен бути прямий, відповідно до PCB слід (той, який був на роз'єм). Я впевнений, трохи клею міг тримати його стійким. Уникайте 90 кутів ступеня при підключенні кабелю до плати. Провід землі 'щита' Я думаю, може бути припаяний на будь-якому "GND" сліду. Більшість наших днів друкованих плат мають groudplanes. Вибачте, якщо це не допоможе. Його щойно я буду робити. BuriedCode.

У Вас є ще PDF на конструкції антени для GSM

Привіт технар, я насправді не 'мати' PDF більше (шукали через мої 4 Гб архіву: /), але я думаю, я знайшов дуже схожі один, що належать до мікрохвильової, на відміну від спеціально GSM. Проектні обмеження схожі в будь-якому випадку. http://www.trompeter.com/assets/product/PDF/may2_reed.pdf Ви також можете подивитися тут (для WiFI домашні антени). Це деталі "косичку" щось я думаю, що вам може знадобитися. http://www.binarywolf.com/249/coffee_can_antenna.htm # нульової Ви можете Потреба MCX -> N-типу. Я бачив деякі з них навколо, подивіться, чи можна знайти місце, яке не стягує землі щось Thats, ймовірно, тільки варті може коксу: / На жаль я не міг бути більше користі, але мій єдиний з experinece UHF (900-2400MHz) дизайн був, коли я побудував 2 Мб радіолінії, Використання програми нотатки з microlinear. Якщо ви запитаєте мене, багато людей думають, що антени / дизайн друкованої плати для GSM є "чорної магії", але втрати в заміні роз'єму Віль бути мінімальним, до тих пір, як ви підходите імпедансу. Спробуйте знайти довідкову інформацію для вашого модуля GSM, він може рекомендувати деякі конструкції антени, і розповісти вам опір роз'єму. Добре BuriedCode Luck (прослуховування 'паноптикум - Isis')

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back