GPS Repeater для внутрішнього GPS

J

jayamohan

Guest
Привіт всім, я хотів би побудувати репитер GPS. може хтось частку інформації або схеми для того ж, будь ласка. Спасибо заранее. З повагою Мохан.

Ви можете будувати ретранслятор, але навіщо? Ваш GPS-приймач буде заморозити на позицію вашого ретранслятора навіть якщо ви переміщується приймач.

Мені потрібно перевірити багато приймач GPS одиниць паралельно усередині офісу і я не хочу тримати за межами багато антени. Замість одного ретранслятора на вулицю і все GPS-антена знаходиться всередині офісу.

Ретранслятор може бути зроблено різними способами, просте речення: 3 елементи крос-яги, вказуючи на небо, -> LNA +20 дБ -> смуговий фільтр-> 5 метрів коаксіального кабелю -> Яги, який вказує на ваш приймачів. Як GPS-сигналів реального слабкі повинні хороші низькі шуму МШУ бути використані. В повний розмір RX антена покращує загальне SNR. При необхідності, додаткове посилення можна вкласти в кінці коаксіального кабелю, якщо ізоляція є досить хорошим між обома RX / TX моделі випромінювання антени. 5-метровий коаксіальний кабель додає відстань між обидві антени, яка також допомагає зменшити небажані автоколивальних. Якщо GPS-приймачі можуть приймати як прямий і непрямий сигнал з одного супутника, це можливо, що цього супутника блокується або результати в нестабільних свідчень.

Купити amplifed антени, як Gilsson. Постарайтеся знайти модель з великим коефіцієнтом посилення (30 дБ). Ви повинні придбати або побудувати зсуву T застосовувати 5 В постійного струму до коаксіальних до влади антени / підсилювач і зв'язку шапка для виведення зміщення Т. Збірка радіатора, позбавивши назад щит піддавати 1,6 дюйма центральний провідник. Зробити sheeth в 1,6 дюйма Бред і ковзання його за межами коаксіальний. Припій sheeth з екраном коаксіального в точці, де вона була очищені тому піддавати центральним провідником коаксіального кабелю. Я побудував багато хто з них повторно випромінюють всередині будівлі. Просто треба мати достатню відстань між зовнішньою антени / підсилювач і переізлучателем, щоб уникнути зворотного зв'язку. Я використовую один в машині для смартфонів мій Samsung Galaxy S з переізлучателем встановлений на телефон горі стоять звисають з лобового скла і магнітне кріплення антени / підсилювача на верхній частині автомобіля. Для антени / підсилювач, вам потрібно як мінімум 4 "наземних площині під антени / підсилювач модуля. Ви можете використовувати дорожчий зовнішньої антени / підсилювач, як морські підрозділу, який включає в себе власну землю літак, якщо хочете. Він призначений, щоб GPS-приймач протягом 6 "до 12" від повторного радіатора. Якщо ви хочете, щоб затопити в область, яку ви можете поставити додатковий підсилювач і антену для кращого переізлучателем. Вам потрібно буде достатньої ізоляції далекому зовнішнім сигналом для цього.

Спасибі за зворотній зв'язок. Я постараюся ж і нехай ви знаєте результати, будь ласка ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back