GPS пристрій Висота читання?

P

Picstudent

Guest
Хай

Я використовую модуль GPS Fastrax для мого проекту, і вона працює нормально для всіх горизонтальних дані позиції.

При спробі розшифрувати рядок GGA декодувати висоті від MSL дає variying значення. Насправді я майже 5 метрів над рівнем моря.Але пристрій виводу значень змінних від -25 до 65 метрів.

Є ідеї?

З повагою
picstudent

Я боюся, ви не можете з цим вдіяти, що, ось explenation:

Цитата:

Як правило, висота помилки вказаний в 1,5 х Горизонтальні специфікації помилок.
Це означає, що користувач стандартних споживачів GPS приймачів слід розглянути питання про /-23meters (75ft) з DOP 1 для 95% впевненості в собі.
Висота помилки завжди значно гірше, ніж горизонтальні (похибка).
Багато що з цього є питання геометрії.
Якщо ми (спрощено) розглянути тільки чотири супутники, "оптимальної" конфігурації для кращих загальна точність надає чотири SVS від 40 до 55 градусів над горизонтом, а один (наприклад) в кожному загальному напрямку N, E, W, а S . (Примітка: Ви будете отримувати дуже погано, якщо DOP SVS знаходяться в точно такої ж висоти. На щастя, це рідкісне явище.) Див: DOP демонстрації сайті Норріс Веймер> Як впливає геометрія С. Точність GPS (Java обов'язково). .
Аналогічні "кращий" механізм вертикальній позиції з одним С. накладних витрат та інших на горизонті, і 120 градусів по азимуту один від одного.
Очевидно, що цей механізм дуже поганий сигнал від точки зору.
У результаті цієї геометрії розрахункової рішення по висоті не настільки точною, як і для горизонтальної позиції.
Майже будь-яка калібрування альтиметра буде більш стабільною при читанні висоті, ніж GPS.GPS висоті міри відстані користувачів від центру орбіти ІВД.
Ці вимірювання прив'язані до геодезичної висоті або еліпсоїдальної висоти в якесь обладнання GPS.
Garmin, і більшість виробників обладнання використовувати математичні моделі в програмному забезпеченні GPS, грубо приблизно геодезичної моделі Землі й вихідна висота цієї моделі.
Як і в будь-якої моделі, будуть помилки, як земля не простий математичної формі представляють.
Що це означає, що якщо ви йдете на березі моря, і побачити ваші висота -15 метрів, як, ви не повинні турбуватися.
По-перше, геодезичні моделі Землі може бути набагато більше, ніж ця сума помилки на який-небудь конкретній точці, і по-друге, у вас є помилки GPS себе додати дюйма У результаті цієї спільної помилка, я не здивований, коли на узбережжі і подивитися, -40 метрів помилки в деяких місцях.

Ви висоті читання по відношенню до WGS84 (Всесвітньої геодезичної системі 1984) геоїда.Із Землі не має абсолютно однорідної щільності, в деяких місцях геоїда нижче рівня моря.Реалізація моделі геоїда по ПОС потребують великого обсягу даних для зберігання.Проте, можна запропонувати користувачеві ввести геодезичної висотою в його безпосередній близькості.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back