GPRS PPP

G

Guest

Guest
GPRS модеми чи з вбудованим TCP / IP стека мають вбудовані PPP стек.

Якщо так, то як встановити підключення до інтернету.

якщо ні, то, як реалізувати стек PPP (LCP / PAP) на 8-розрядний мікроконтроллер.

HI Кульдіп,

Якщо GSM / GPRS модем з TCP / IP стека побудований, він буде мати PPP стек, як без цього він не буде працювати в TCP / IP режимі.

Я покажу потоку плану.Серійний --- --- PPP PAP UDP ----- ------ ----- IP TCP.

для досягнення своїх TCP повинен пройти через PPP або SLIP

Ви можете прийняти Луг на GM862-GPRS (www.gm862.com).Він EASY GPRS, яка в основному TCP / IP стека.Є деякі AT команди, використовувані для встановлення параметрів GPRS (APN, Ім'я користувача, інвалідів, Peer Name, протокол), і з # SKTOP команди AT можна відкрити сокет.Дуже простий у використанні.Всі протоколи PPP знаходяться всередині модему.

/ Pisoiu

Я використовую BENQ М22 модему, його сказав, що він має вбудовані TCP / IP стека, але нічого не говориться про PPP стек, так я припускаю, що протокол PPP повинна бути здійснена мною.

Я повинен виконувати цей протокол, використовуючи 8-бітний контролер, прохання бути деякі практичні пропозиції і ресурсів.

Якщо ваш Benq М22 має вбудовану TCP / IP стек, він повинен бути у PPP стек також.

привіт

у вас є Досвід роботи з gm862 і 8 бітний контролер.
IAM намагається встановити з'єднання, але без успіху після набору * 99 ..
Я не знаю, що робити

спасибі
В.

reflectarray пише:

Якщо ваш Benq М22 має вбудовану TCP / IP стек, він повинен бути у PPP стек також.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back