GPRS харчування

G

Guest

Guest
Привіт,
, Що є кращим низької вартості & малого розміру за вибором для підключення живлення GPRS?

Це залежить від вашого застосування.Я думаю, ви говорите про блок живлення для модему GSM з GPRS.Якщо вам необхідно зменшити напругу від 5-7В до 3,3, можна використовувати лінійне джерело живлення.Але якщо вхідна напруга вище, Вам потрібно вимикач живлення, отл.Бак з перетворювачем MC34063 або аналогічний.Просто переконайтеся, що Ви проектуєте ПІП з гарним перехідну характеристику.Під час передачі модему може споживати до 2А від мережі електроживлення, і це проблема, якщо ваше харчування буде бідним перехідну характеристику.Напруга впаде і може вимкнути модем.Крім того, використання низьких капсул ЕПР для фільтрації.Зверніть увагу на платі, використовуючи товсті слідів між ПС і модем і як можна більш коротким.

/ Pisoiu

Pisoiu Спасибі за Вашу відповідь.
Я використовую GSM / GPRS модемом машина машинний інтерфейс & Діапазон вхідної напруги 6-8V & робоча напруга 3.6V. Are U говорити про linier харчування 78xx наприклад, 317 або LM2575? Вони будуть надати достатні піковий струм по модему?

LM2575 є перемикачем режиму, зовсім на межі, але я думаю, буде працювати.Струмова максимально 2A, але не безперервно, тільки в GSM TX сплесків (і це тільки в гіршому випадку, низький сигналу GSM).Те ж для лінійних 78xx і 317, але в упаковці TO220.В обох випадках вам доведеться використовувати до модему з хорошою фільтрацією низьких капсул ЕПР і хороші методи макет (короткі і товсті сліди).Як правило, всі таблиці даних модемом містити інформацію про цю проблему, заглянути в них.

/ Pisoiu

LM2576 і LM2576 (Buck-BOOST регулятора) буде хорошим варіантом.

Дані листи доступні тут:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=110166&highlight =

Може бути, ви можете спробувати LM2592HV яких становить від National Semiconductor, що список цін становить близько US $ 2.57.Національний також можемо надати безкоштовний зразок, і вільний відвантаження для вас.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back