Gnding між землею GND і влада шаха GND

B

boats_ranger

Guest
Привіт, Є perfered метод підключення землі GND до низькою напругою живлення і друковані плати? Як правило, я б підключити землю GND і блок живлення разом на вході змінного струму низької напруги харчування. Я б тоді, що підключення заземлення до справи. Я б тоді віялом малої потужності і напруги GND для інших плат. Здається, зворотного шляху для поточного хто джерела 5 вольт буде 5volt землю. Потужність 5В отримують з змінного струму, який повернемося шлях назад до мережі змінного струму використанням нейтральний шлях. Я недавно бачив землею faned з кожної плати в моді parellel. Чи є користь в цей макет? чи буде це створити два GND петлі?

boats_ranger, Ваша заклопотаність з приводу контурів заземлення є виправданим. "Daisy Chaining" Заземлення до кількох плат PCB це не дуже гарна ідея. "Зірка" заземлення схема майже завжди кращий з них використовувати. У цій схемі всі підстави харчування з'єднані між собою тільки в одній точці. З повагою, Kral

я завжди підключити джерело живлення постійного струму GND до GND Землі з 1-5Mohms резистор, конденсатор або нітрохи високої Хс до 50Hz/60Hz і низькі на КВ, а також використовувати джерело живлення постійного струму GND до Шасі / випадок ...

Я не використовував 1meg резистора Ом від джерела живлення на землю GND GND. Моя думка: якщо зворотний струм шляхи мають низький імпеданс, то падіння напруги буде мінеральні, з вигодою низький рівень шуму. З досвіду, землею, здається, додати шум в моїй системі, тому я можу зрозуміти, використання стратегії ізоляції між двома gnds. Я можу раціоналізації (правильно або неправильно) з'єднання через індуктор або низькою стійкістю і (100 -150 Ом.) Які переваги, що з'єднує два gnds через високий опір?

Яп, я згоден з / Крав використовувати зірка система заземлення тримати його в такому вигляді і менш схильні від нещільне з'єднання на відміну від заземлення ланцюжок, тому що як тільки у вас є вільні шум заземлення буде генеруватися з ваших system.and @ же час я згоден з / BWS використовувати резистор або конденсатор для постійної напруги перед підключенням до шасі землю, з якої змінного струму підключений так, брудні земля високої напруги і чистої землі (низька напруга заземлення постійного струму), і це не є хорошою практикою для змішування дві системи заземлення разом, інакше шум буде генеруватися again.thanks і більше влади .....

тому що, брудні земля високої напруги і чистої землі (низька заземлення напругу. можете ви пояснити, що Ment по "брудної землі високої напруги", завдяки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back