GLCD типів

A

alarasi

Guest
Привіт, хлопці

У мене просте запитання для тих, хто використовує графічний РК-дисплей!
Я хочу, щоб програму ПІК для відображення в реальному часі аналогового сигналу на GLCD!
я знайшов два типи polarzed типу GLCD, напівпрозорий і відбивають!

Чи можу я використовувати будь-який з них?Іншими словами, чи є які-небудь обмеження використання будь-якого з них, які можуть вплинути відображається сигнал?

з точки зору програмування, чи є різниця, коли я програма або один з них?Розумієш, якщо я програму ПІК для відображення сигналу на напівпрозорий GLCD, чи можу я використовувати відображають GLCD для відображення сигналу з одного програмі?

шкода, що я знаю, здається дурне питання, але це перший раз для мене використовувати GLCD!

спасибі

Привіт,

Що відображає дисплей заснований на світ в приміщенні refelecting від дисплея виробляти перегляду цифр.

Трансрефлективний робить те ж саме, але, коли світло в приміщенні стає занадто тьмяними, щоб отримати придатний дисплей Підсвітка вступає в гру і виробляє достатньо освітлення, щоб надати якісний дисплей.

Niether має ніякого впливу на програмування glcd.

Ви повинні розглянути, який тип і розмір дисплея, який ви збираєтеся використовувати.
128x64 популярний розмір новачок, але ви повинні бути інформовані про те, що чіп контролера дисплея, використовуючи як програмуванні повинно відповідати його.

Вам потрібно подивитися навколо деяких готових код, незалежно від мікро-чіп і мову ви використовуєте, оскільки вони не для початківців програми, якщо ви намагаєтеся робити їх з нуля.

Дякую вам wp100 за вашу допомогу!

це саме те, що я хочу зробити зараз, я хочу використовувати готовий код, щоб я довідатися від нього, як новачок!

ще одна річ,
у проекті, я бачив, вони використовували AGM1264f glcd модель, я не вважаю, що модель у своїй області!У мене jhd 12864e моделі, обидва 128 * 64 пікселів, і обидва користуються ks0108 контролер!але я не знаю, чи можу я використовувати jhd 12864e замість agm1264f?

attaced є дані для обох типів, може у перевірити і дайте мені знати?
спасибі

Привіт,

Так, так, схоже, ідентичні пристроїв.

Існує багато коду, там для них, а також їх було навколо протягом довгого часу.

Ви не говорите, що мікро-рис або Atmel або код асемблера або C і т.д. Ви використовуєте?

Майте на увазі, що, хоча ви, можливо підключити одну з них і використовувати хтось elses код для відображення речей, вони не самі прості речі у використанні - особливо для новачка.

Це старомодний тип дисплея має деякі недоліки, він використовує навантаження портів вводу / виводу для його паралельним інтерфейсом, використовує 2 внутрішніх controlllers, по одному для кожної половині екрану, які охоплюють весь екран довгий рутини.

Більш сучасні дисплеї використовувати SPI інтерфейси і тільки один контролер.

Без звучання занадто песимістичний, якщо ви хочете додати свій код для відображення форми хвилі можна виявити, що дуже важко, як новачок.

Я використовую PIC18F2550 з мовою C, я хочу, щоб glcd проекту осцилографа!Я знаю, це важко для мене, але я знайшов код через інтернет, і я хочу спробувати його, то довідатися від нього!У мене є проект має бути зроблено яких близько показані серце звукових сигналів на GLCD!Ось чому я хочу, щоб спробувати онлайн код і подивитися, як вона працює так, що надалі я можу дизайн мій!

спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back