Genesys проти МВт офісу

S

smartem

Guest
Я wolud хотів би знати, яке програмне забезпечення краще дизайн РФ і те, що diference між ними: Genesys або MWoffice.

Привіт, у мене під час навчання працював на AWR (МВт) після навчання в першу роботу, яку вони Genesys. І знаєте, я ще раз, використовуючи AWR. Моя думка Genesys є СИНТЕЗ: це означає, наприклад, ви хочете створити фільтр, так що ви повинні знати, з чого почати, в якому порядку, який метод ... AWR для мій погляд, для РФ інженер набагато більш досвідчених. І, звичайно, я повинен сказати, що Genesys інтерфейс багато чого легко, то AWR. Нарешті, якщо покласти на стіл: ADS краще, AWR і Genesys ж ... З повагою David D.

Використавши всі три, починаючи з Eagleware (старий Genesys) у 1992 (тому, коли вона була $ 995 на 5 1 / 4 "дискети), на IV серії в 1994 році, а потім ADS, і, нарешті, MWO, мені подобається MWO набагато більше, ніж Genesys, . і, безумовно, більше, ніж ADS я торгував в моїй копії Genesys для MWO, мій особистий екземпляр, який я вів оновлено з 92 редакторі макета в MWO набагато більш здатними то Genesys Ви можете використовувати його для двох ПХД шару аж до .. RFICs. MWO робить зараз є фільтр синтезу і він працює добре (я побудував дві до цих пір в продуктах). Я віддаю перевагу інтерфейс для MWO. Genesys схожий, але це не так. Я впевнений, ви знайдете багато суперечок з цього Форум про те, який тренажер краще. Просто завантажте 30-денну демо-версію для MWO і вирішити для себе, працюючи через Початок роботи керівництва.

Шановні, на мій погляд MWOFFICE набагато легше, ніж інші програми, але для виконання і точності я думаю, ADS з конструктора Agilent і Ansoft краще. (Ansoft дизайнера також легко touse) Удачи.

Я використовував @ DS для розробки підсилювачів фільтри, для мого дослідження, і measurmnts були Віру близько до моделювання про acurracy це більше залежить від моделі, але @ DS дуже точні khouly

Завдяки Давида. Чи можу я завантажити деякі оцінки версію ADS - це Si producat Agilent, isn'i це?

Що exectly вам потрібно? Може бути, у мене є? Девід

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back