GCC компілятор

A

Anuj Jain

Guest
Привіт
Мені потрібен компілятор GCC для компіляції деяких набір кодів важливо для мого проекту.
Але, будучи вікні користувач не може пристосуватися до Linux.
Тому, будь ласка, запропонувати мені посилання, де я можу завантажити компілятор GCC, яка може становити коди у вікно саме по собі (з зручним графічним інтерфейсом) ..

Компілятор ЩО
ЦЕ мікроконтролером компілятор

Я повинен виконувати будь-які C / C кодів з використанням компілятора GCC .. Я завантажили і встановили Cygwin для вікон, але не знаєте з чого почати речі ..

Існує немає користувальницького інтерфейсу доступні з Cygwin для компіляції C / C програм.Вам необхідно скомпілювати програми, використовуючи Cygwin командного рядка або за допомогою Makefile.зверніться до наступної посиланням для початку просто замінити см з ССЗ.
http://users.actcom.co.il/ ~ Чу / lupg / керівництва / с-на-Unix / с-на-unix.html

чек на GCC версії Windows, зверніться до GNU

не повинно бути багато IDE / редактор середовища як в Linux та Windows, яка дозволяє створювати проекти, які піклуються про опцію компілятора / Makefile речі.Подивіться навколо.

спробі пошуку "LCC"
або "devC"
або Cygwin

DevC дозволяє вам вибирати між компіляторами.Я думаю, що це буде навіть викликати компілятор MS.Я навіть не пам'ятаю, який компілятор установки з моїх DevC встановлений.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back