FWRITE в Verilog ....

L

lakshminarayanan

Guest
При використанні FWRITE в Verilog ....... як зазначено нижче .... $ FWRITE (файл, "=% D @ =% D",, адреса), якщо значення негативне я отримую дані у файл, як, наприклад, для ......... .. ..- 1, 65535, але мені потрібно роздрукувати його як -1 в файлі робити одне знаю інший формат написання даних, тому я colud писати негативні значення як -1 в моєму файлі .....

[Цитата = lakshminarayanan] при використанні FWRITE в Verilog ....... як зазначено нижче .... $ FWRITE (файл, "=% D @ =% D",, адреса), якщо значення негативне я отримую дані у файл, як, наприклад, для ......... .. ..- 1, 65535, але мені потрібно роздрукувати його як -1 в файлі робити одне знаю інший формат написання даних, тому я colud писати негативні значення як -1 в моїй .....[/ файл цитатою] Використання % D повинні печаті -1, наприклад, наступний код прекрасно працює в VCS:
Code:
 модуль FWRITE (); початковій почати: b1 цілого файлу; файл = $ FOPEN ("a.txt", "ш"); $ FWRITE (файл, "MIN_1 є% D PLUS_1 є% D", -1, 1); $ обробка; кінця endmodule [/ код] Висновок: [CODE] MIN_1 дорівнює -1 PLUS_1 становить 1 [/ код] HTH Ajeetha, CVC [url] www.noveldv.com [/url] [/ код]

Оформити замовлення цього! [Код] модуль випробування; цілого файлу; р підписав [15:0], адреса; початковій почати = -1; адресу = 100; файлу = $ FOPEN ("Test"); $ FWRITE (файл, "=% D @ =% D ",, адреса); кінця endmodule / / тест [/ код]

Я думаю, якщо ви оголосили змінну '", як зареєструвати тип даних, є можливість того, що він не може показати від'ємне значення, оскільки воно може бути без знака за замовчуванням. Plz перевірити FWRITE заяву з''оголошений як ціле і подивитися, якщо ж проблема виникає. Крім того, слід забезпечити зворотний зв'язок з цього питання.

Проблема не буде вирішена за пропозицією дається nand_gates ........ Я використовую тренажер ModelSim в Win XP ................

Коли я намагаюся вище код та імітувати використанням ISIM, вихід тільки один символ, а не "MIN_1 дорівнює -1 PLUS_1 1", вихід тільки М. Будь-хто може сказати мені, як її вирішити? Це тому, що я зробив неправильно моделювання? Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back