V
vandelay
Guest
Я використовую один чіп FT2232 представити інтерфейс SPI над USB.При читанні на умови SPI.dll документації, я був здивований, щоб знайти дві функції SPI_Read і SPI_Write.З SPI є дуплекс передачі, як вона може бути те, що Є окремі читати і писати функцій?Чи може так бути, що (з USB повідомляє в пакети), команда відправляється на SPI на писати і одночасно отримані дані скидаються, то очікується відповідь даних (даний номер байт слід читати) читається в письмовому вигляді манекена даних ж розміру, препровождающее всієї буферної тому в одному USB пакет?Мало б сенс, як дані можуть бути переведені на багато швидше, більш ніж USB, але в моєму випадку (читання дуже мало відповідей байт в той час, багато хто команди багато рабів SPI) Я залишилося багато менш ефективною пропускною здатністю, ніж FT2232 Datasheet вперше
з'явився вказати ..Я прочитав це може зробити 6MHz SPI (IIRC), але я починаю підозрювати, що це число годин я не можу базі мого пропускання з математики ..
Будь-які
роз'яснення з цього б чудово ..
з'явився вказати ..Я прочитав це може зробити 6MHz SPI (IIRC), але я починаю підозрювати, що це число годин я не можу базі мого пропускання з математики ..
Будь-які
роз'яснення з цього б чудово ..