Frequensy зрушення модуляції і фазової модуляції!

H

Hishamsaleh

Guest
через антену Будівельні ... антенна решітка, щоб отримати скануючий промінь probagation мені потрібно змінити фазовий зсув transmetted сигнал, щоб промінь сканує площа необхідна .. як я можу це зробити ... Мені потрібна onlythe ідея про те, як дизайн мого передавача. Блок-схема або те, що коли-небудь ... спасибі я! Проблема в тому, що я не міг отримати корисну діаграму або дизайн для зміни фази W / T зміни частоти! Я втратив цього???

цей рис може допомогти u. .. основного пучка, що мені потрібно, щоб повернути ... скажімо від 45 до -45 градусів ...

фазової модуляції легко зробити за допомогою варикапа діода referance XTAL в PLL Таким чином, ви частота модуляції referance осцилятор PLL мало це призводить до фазової модуляції носія іншому занадто робити аналогічні речі надто VCO, але це дає фазі частота модуляції тому не використовуйте занадто ви дотримуєтеся годування також аудіо як я описав referances я сподіваюся, що я допомогла

При здійсненні сканування масивів ви зазвичай використовуєте кілька антенних елементів (диполів, наприклад), і напрямом пучка визначається відносний зсув фаз між елементами. Простий спосіб створення фазового зсуву, щоб вставити лінію затримки у дорозі кожен елемент антени. Практично це можна легко зробити шляхом перемикання розділів лінії передачі в і з корми шляхом.

Є. М. алгоритмів, як FDTD (XFDTD, Зеланд, CST MWS, Ansoft)

Я думаю, що CST MWS це кращий вибір!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back