FPGA емуляції - проблема з кабельним підключенням

M

menagarani

Guest
І. Хавін XC 3S400 FPGA комплекті зі мною.в той час як їм завантаження програми в комплекті, І. М. Отримання повідомлень, подібних до цього."Перевірити підключення кабелю.
Plzz допомогти мені з потрібним

Чи можете ви сказати мені, що кабель, який використовується для завантаження вашої розрядні file.Usually Слід кабелю Xilinx платформі.

це кабелю здійснюється комплектом самого продавця.I Dont пам'ятаю його специфікація

Добре, тоді ви отримаєте повідомлення про помилку у вікні imapct прошу вас Перевірити підключення кабелю і напруги??Якщо повідомлення про помилку говорить вам, щоб перевірити на напругу, то причина може бути проблема з JTAG ланцюжку ....І, до речі у вас встановлені драйвера кабелю в комп'ютері?? Світлодіод в програмуванні світіння кабелю і зміни кольору, коли ви підключаєте його до вашої поради? Якщо яка-небудь з речей не відбувається то водій випуск .. Це буде краще, якщо ви можете вставити повідомлень, які ви отримаєте в консолі при ініціалізації ланцюг сканування: D

Я отримав очищається сама.насправді проблема пов'язана з неналежним арматура кабель між комп'ютером і Рада ПЛІС.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back