FPGA Менші пакети

O

OvErFlO

Guest
Мені потрібно вкласти FPGA в невеликій коробці 20мм х 20мм і мені потрібно знати найбільш менший пакет FPGA, може хто допоможе мені? Завдяки Overflo

Хоча я очікую, що ви можете читати дані листи: до 324-контактних FBGA припадків, також до 484-контактний UBGA, доступні, наприклад, з Altera Cyclone III. Якщо ви хочете, щоб деякі інші частини на тій же поверхні, 164-контактний MBGA з 8х8 мм буде досить малий. PS: Будь ласка, не кажіть, що ви не можете обробляти BGA пакети.

Якщо прийняти FPGA з пакетом BGA, вам краще резерв контрольних точок або тестування компонентів, як це можливо.

[Цитата = FVM] Хоча я очікую, що ви можете читати дані листи: до 324-контактних FBGA припадків, також до 484-контактний UBGA, доступні, наприклад, з @ ltera Cyclone III. Якщо ви хочете, щоб деякі інші частини на тій же поверхні, 164-контактний MBGA з 8х8 мм буде досить малий. PS:. Будь ласка, не кажіть, що ви не можете обробляти BGA пакети [/ цитата] не проблема ;-) Дякую

Менше Xilinx Spartan-3E пристрої доступні в 8x8mm пакет CP132 BGA. Xilinx Spartan-3AN пристрою не входять в крихітні пакети, але вони мають вбудованої флеш-пам'яті для конфігурації, усунення зовнішнього чіпа. , Які можуть допомогти вам заощадити простір.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back