FM-передавач і приймач схем

H

Hina_Rubab

Guest
привіт .. може хто-небудь дати мені простої схеми для FM-передавач модуляції і демодуляції приймач працює при малої дальності і малої потужності ... я повинен представити його як проект семестр для аналогових Comm системи

так, я Bult FM-передавач, вона працює дуже добре. Це дуже просто побудувати. Я можу дати вам, що FM-передавач

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 10:17 ---------- Попереднє повідомлення було в 10 : 11 ---------- </span></span>
та я Bult FM-передавач, вона працює дуже добре, дуже просто побудований .. Я можу дати вам, що FM-передавач [/QUOTE]

Привіт Хіна, для передавача, спробуйте "простий" "FM-передавач" в пошуковій системі, і ви зіткнетеся з багатьма простими одному транзисторі або два транзистора LC генератор заснований передавачів. Приймач важка частина. Якщо ви згодні з інтегральної схеми це можна зробити з відносною кількох компонентів. Якщо ви хочете йти дуже просто, без IC, ви можете спробувати [URL = http://www.somerset.net/arm/fm_only_lowtech.html] FM тільки: Низька Технологія FM Радіо [/URL] звідти ви можете шукати далі. Зверніть увагу, що всі ці прості схеми відсутність хорошою стабільністю частоти. Будь-який матеріал, в безпосередній близькості від схеми, невеликі зміни розмірів і зміна навантаження антени, змінить передачі (або настройки) частоти. Якщо ви хочете схему з більш високою продуктивністю (стабільність частоти, вихідна потужність, гарне придушення гармонік), вам необхідно витрачати більше компонентів (принаймні DDS або PLL синтезатор для генерації носіїв і гетеродин для приймача). Ви можете дізнатися більше з простої схеми ви розумієте, то просто будують складні схеми, що ви не розумієте. Як і у всіх радіопристроїв частоту випромінюючого, будь ласка, коріться своїм місцевого законодавства щодо радіопередавачів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back