Flyback - Ізольований відгук з AUX.

B

berni80

Guest
Привіт,

хто має певний досвід в подібного роду flyback ланцюга?

Я що мають проблеми до мінімуму помилки між відгук (з AUX. Обмотки), а Vout.
Це означає надмірне зміна Vout під навантаженням.

У напруги через трансформатор (вторинна обмотка і AUX) дуже схожі, але їх виправити версії різні ..за умови, що навантаження на виході -20% складають FB.

У Вас є ідея провести розслідування?[/ IMG]
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Ефект дизайн, із-за витоку трансформатора індуктивності.Деякі посилання зразки з первинної обмотки відповідно допоміжного напруги сенс використовувати ряд резистори з D2 і налаштувати цей резистор і C2 щоб звести до мінімуму навантаження залежності.

Ви можете проконсультуватися відповідну посилання конструкцій або
з'ясувати ваші схеми поведінки або емпіричним шляхом або шляхом моделювання з реальними параметрами трансформатора.

Дякуємо, ми намагаємося з цим резистором.

Чи є у вас які-небудь документи /
Н. повідомити мене про це?

Ні, я просто
пам'ятаю обговорення в таблицю, можливо, деякі Powerint пристрою.І я не впевнений щодо досяжних якості, тому я завжди віддаю перевагу вторинної стороні сенсі з optocoupler.

допоміжної катушке зворотнього
зв'язку завжди буде готовий чорнової і особливо в тому, що в автономному режимі flybacks

... Але тільки не з низьким напругою.

тому необхідно збільшити
зв'язком між AUX і вторинних обмоток по їх один з одним, скажімо.

або ви вітер середнє з двох секцій і "сендвіч" з AUX катушка між двома половинками сек це також збільшення зчеплення.

Ви можете виявити, що недалеко від максимальної навантаження угоду краще.

безперервному режимі більш ніж
зв'язком з урахуванням discontinuos режимі.

НО .... я не розумію, ,......., оскільки на таких низької напруги, howcome ви не тільки безпосереднього використання вторинного робити feedabck ???...
.. Це найбільшою таємницею для вирішення b4 нічого.

Цитата:

... Але тільки не з низьким напругою.

FvM писав:

не обов'язково означає не тільки низькі або ізоляцією напругою!

Спасибо FvM
І Berni80 за нагадування мені.

Ця ізоляція вимогу певних зупинити ви отримуєте хороші зчіпні між AUX та вторинної катушке.

але тепер ви можете грати на скрипці його на роботу, якщо навантаження завжди постійна.

але не знаєте, якщо це ваш випадок?

Ви жорсткі вимоги для середньої напруги перехідних відповідь і статична помилка?

Так так я можу сказати, просто використовуйте оптом.

Тхо 'є спосіб зробити це, коли ви поклали невеликий індуктивності незадовго до виходу на діодів AUX і котушки сек ..... розмір індуктора деякі співвідношення з участю число оборотів, з іншого обмотки.

але так, я не можу не думати про краще рішення, ніж FvM ідея з опто ізоляції.

Ви могли б бути зацікавлені у читанні документ / патент виконану систем загального Корп:

Контроль ланцюга контролю вихідний струм на первинній стороні від потужності перетворювача

Я думаю, вони вже мають IC (8-штирьковий PWM контролер IC) для програми ..(Я забув частині #)
В принципі, це виключає використання в optocoupler потім отримувати зворотний
зв'язок від AUX обмотка, і до сих пір досягти ефективного регулювання в середніх ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back