floorplanning

D

diemilio

Guest
Привіт усім.

Може хто-небудь сказати мені, де я можу знайти інформацію про floorplanning??

Які типи файлів, мені потрібно, щоб мої Floorplan RTL дизайн?, Де я можу знайти ці файли?що є найкращим способом Floorplan це?

спасибі,

diemilio

Перейди через floorplanning і загальний фізичний потоку в ASIC Design Джон Себастіан Сміт.Він дам тобі пояснення з точки зору початківців's.Після цього його документи інструмент, який вам буде покладатися на.всього самого найкращого!

Файли для планування підлоги залежить від типу конструкції, що ви в даний час
працює над тобто розділений дизайн (або) full_chip дизайн.
Якщо на вашому робочому каденція інструменти, файли можуть бути наступними для partioned дизайн:

1.verilog Netlist (або) RTL Netlist файлу (ів).
2.Timing бібліотека файлів для гіршому випадку кращому випадку аналіз. (Відомих як. LIB)
3.Physical файли бібліотеки для інформації про розміщення та маршрутизації (відомий як ЛЕФ).
4.Timing обмежень файлу (ів).

Для Повний чіпі разом з вищевказаними файлами вимагають додаткового файлу про прокладання IO
тобто ті IO поступку файлу.

Перед плануванням поверх ми,
Вказівка FloorPlan: У цьому ми даємо основні і померти розмірів.

FloorPlanning типи:

1). Автоматичне планування Поверх: у цьому програма виконує План модулів і макросів автоматично.
2). Відносний План: У цьому ми макросу місце і місце інших макросів щодо цього місця макросів, м'які модулі розміщуються автоматично за допомогою інструменту.

Для більш детального розуміння треба взяти курс на Cadence потоки.

якщо і мають доступ до інструменту можна дізнатися у основного потоку з цього підручника

http://discovery.bits-pilani.ac.in/discipline/eee/agupta/advanced-vlsi/LAB/ganesh/labs/lab2.htm

sree205 пише:

Перейди через floorplanning і загальний фізичний потоку в ASIC Design Джон Себастіан Сміт.
Він дам тобі пояснення з точки зору початківців's.
Після цього його документи інструмент, який вам буде покладатися на.
всього самого найкращого!

ASIC книгу в Інтернеті.

http://www.edacafe.com/books/ASIC/ASICs.php

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back