floding шуму, накладення ефектів і перетворення частоти?

F

flyinspace

Guest
Привіт, всім:
У документі SpectreRF, я прочитав функції аналізу PNOISE як:."

"PNOISE аналіз обчислює загальний шум на виході, яка включає в себе внески від джерела вхідного і вихідного навантаження. Суму вихідного шуму, що припадає на кожного джерела шуму в ланцюзі також обчислити і вихід в індивідуальному порядку. Аналіз включає в себе вплив шуму, складаються, накладення ефектів і перетворення частоти. Це корисно при обчисленні вхідного згаданих шуму, шуму, фазового шуму генераторів, і шум поведінку змішувачів, перемикаються конденсаторах фільтра та аналогічні схеми
"."?

Хто може пояснити "шум floding, накладення ефектів і перетворення частоти"?Скажіть, будь ласка, де можна отримати відносне папери досліджувати їх!
Спасибі

Одним із прикладів може бути накладення шуму на зображенні частоти змішувача потрапити в IF поряд з необхідною перемішування продукту.Ось чому в високу якість, висока ціна, наскільки приймач перетворення змішувачів після IF підсилювач ланцюга передує інший смузі пропускання фільтра тримати шум від ПЧ підсилювачі на імідж частоти змішувача з наступного етапу шляху сигналу .

Я ніколи не чув від повені термін.

Привіт,

Ось приклад для полегшення розуміння.

RF = 1575,42 МГц (GPS)

LO1 = 1550.9MHz

IF1 = РФ - LO1 = 25.42MHz

Зображення буде на LO1 - IF1 = 1525.48MHz.
Будь-яке частотної складової в РФ у цій області також повинні бути presnt на 25.42MHz.Цей рівень шумів.

LO2 = 16.325291MHz (скажімо)

IF2 = IF1 - LO2 = 8.192MHz

Якщо пропускна здатність 2MHz будь-якої частоти дискретизації нижче 6MHz буде виробляти перекриття спектрів (-е і позитивні), і це icalled складаються / накладання.

Див Ліоні.

BRMAdhukar

привіт, BRMAdhukar
Спасибі!
Як ви сенс "Приведи Ліоні"?документи?
І чи можете ви пояснити ефекти перетворення частоти?
Кращий Regrads
flyinspac

Привіт,
"Розуміння DSP" Річард Лайонс пояснює вам все про вибірка / розкладний / накладання.

Частота перетворення ефекти: Я постараюся, щоб повідомити, що я розумію.

Будь-який змішувач як правило, не роблять тільки суми і різниці частот вхідних даних.Вона також виробляє їх гармонік, і це може бути пояснено як нелінійні виході змішувача.Ці гармоніки може впасти в групі з сигналом в якийсь інший його стадії і викликати перешкоди.

БРМ

Привіт, brmadhukar
<Understanding Цифровий сигнал Processing>
Автор: Річард Лайонс
Чи знаєте ви, де E-версію скачати?
Я дуже зацікавлений у детальному зміст.
Спасибі
З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back