FBUS / MBUS

R

rik

Guest
Я використовую мій Nokia 3310 в якості GSM-модему підключення до комп'ютера послідовний COM2 порт, використовуючи кабель для передачі даних. Кабель для передачі даних я використовую має 4 контакту на Handphone кінці роз'єм. Як я можу розрізнити, якщо мій кабель FBUS або MBUS ар, може бути, як FBUS / MBUS? Я чув, що АТ-команд можна лише відправити використанням MBUS, це правда? Я намагався відправки AT команди для мого Nokia 3310 за допомогою програми HyperTerminal, але це не дає ніякої відповіді назад у вікно повідомлень з HyperTerminal, як я повинен отримувати 'OK' відповідь, коли я типу ATZ і натисніть клавішу ENTER. Може хто-небудь PLS допомогти мені з цим ...

це правда, що АТ-команди можуть бути використані тільки в MBUS зв'язку на Nokias. Я не намагався що-небудь ще, але я стругання робити щось з MBUS тому що мені потрібно AT команд. у вас є набір команд для FBUS, що ви можете спробувати.

[я] traxonja [/I] : Як я дізнаюся, що мої дані кабелю MBUS або FBUS або обидва? Якщо у мене є 4-контактний кабель для передачі даних 3310, що це за кабель не так? Якщо вона й тоді, як я можу використовувати тільки MBUS? Як використовувати набір FBUS команди?

Я намагаюся використовувати AT команди і я дізнався, що Nokia 3310 не може погодитися з AT команд. Так що я перейшов на Nokia 8210. Я купив ще один кабель для передачі даних останнім часом з 4-контактний теж. Вона може працювати з Oxygen Phone Mnager 2. Але власник магазина я купив кабель не могли надати мені інформацію про який тип кабелю це було ... спеціально MBUS або FBUS, він дин має ні найменшого поняття. Кожен знає, як визначити тип кабелю, або будь-якого програмного забезпечення, я можу використовувати, щоб визначити тип кабелю, що це? А також, чи є програма, що я можу використовувати, щоб послати AT команди безпосередньо до моєї Nokia 8210 і побачити відповідь від нього? Будь-хто, хто має тріщини ActiveComport Послідовний порт Toolkit?

Привіт, Ви можете використовувати Windows API, щоб серійні комм, в Visual Basic можна використовувати MS-кому. Ви можете використовувати Hyper Terminal, щоб побачити реакцію мобільного телефону. знати тип кабелю можна використовувати logomanger знати, який тип кабелю ви використовуєте. Пожежа в Wire: SM2:

перевірити мікросхеми в кабель, я ж використовується для u.

чи є різниця між FBUS і MBUS кабелі? Im використанням кабелю для передачі даних з 4-контактний роз'єм, який є одним для МБУ, по одному для FBUS ТХ і RX і один для GND. Інша сторона кабелю 9-контактний роз'єм RS-232 жінки. Якщо є різниця маси тіла 2 типу кабелю Прохання допомогти мені дізнатися, який кабель у мене? їм намагаються використовувати FBUS протокол для зв'язку з використанням 3310 89c52. є 9-контактний RS232 висновків різні для кабелю передачі даних або це ж, як і будь-який стандартний rs232 кабель? якщо його різних PLS попередити мене ТПХ Sathish

Ви не можете відправити AT команди через MBUS ні FBUS, щоб відправити AT команди на телефони, які є модем, ви повинні використовувати інший кабель, той, який має мікроконтроллер всередині.

Якщо ваш телефон перерахованих (наприклад, з USB DKU-2 кабель) ви бачите в диспетчері пристроїв вікон, модем Nokia перераховується. Потім ви можете натиснути праву кнопку миші, потім властивості потім протестувати модем або щось подібне, і ви отримаєте все AT команди ваш телефон може приймати.

[Цитата = Рик] кабель для передачі даних я використовую має 4 контакту на Handphone кінці роз'єм. Як я можу розрізнити, якщо мій кабель FBUS або MBUS ар, може бути, як FBUS / MBUS? [/ Цитата] Привіт Рік: близько FBUS і MBUS, Nokia 3310 має чотири місця роз'єм під акумулятором один з них: MBUS який напівдуплекс, Він посилає дані і отримувати по одній лінії. і Є два FBUS роз'єму один для передачі, а другий для отримання "FBUS Tx & Rx FBUS", FBUS в повнодуплексному режимі, оскільки він може передавати і приймати дані в той же час, використовуючи обидва FBUS Tx & Rx FBUS Ok ви тут контакти позначені в цій картині, я скачав його з http://www.embedtronics.com/index.html Я сподіваюся, що це збирається допомогти вам ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back