ExpressPCB HELP!

D

dchoisnet

Guest
Я використовую ExpressPCB і повинні мати отвір пробурено 0,360, який в діаметрі. Express PCB найбільших отвір 0,251 ".Чи є взагалі, що я можу у мене отвір пробурено?Я б особисто свердло, але моя плата 4 шари борту, і я боюся, я буду короткий внутрішньої сили і землі літаки, які я дуже потрібно.Будь-яка відповідь на це з вдячністю.

використовувати як коло difine борту вирізали.для Fab буде використовувати коло, щоб маршрут шляху.

виберіть "коло місці або дуги" і встановити навіси невеликий ширини (0.006) спиратися на шовкографія шару R = 0,18, і ви повинні додати текст всередині кола "дошка вирізали"

І вони будуть вирізати в Manfacturing?

Так, вони будуть маршруту вирізати внутрішній коло.Зазвичай інструмент розміром не великого розміру (> 0.250inc), але для більших розмірів отворів, може бути, вона не може пластини кіньми в яму.Ви повинні перевірити виробництва.

Добре, дякую вам так багато.Я їх електронною поштою за підтримки (в) expresspcb.com і чекаю відповідіДодано після 58 хвилин:ExpressPCB не допускає ніяких додаткових розмірів отворів, ніж ті, які пропонуються в самій програмі.Якщо ви хочете отвори, що вони не пропонують, я рекомендував би розміщення дуги як повне коло розміром отвори вам потрібно, і розмістити його на шар шовкографія.Потім всередині цієї дуги / кола, місце через отвір у якості пілотного отвори.Розмір мені потрібен 0,35 "і розмір мого експериментального отвір 0,251" Як тільки ви отримаєте ваш рада, використовуйте дриль з правильного розміру свердло і просвердлити отвір вашої.Якщо ви буріння шару борту 4, будьте дуже обережні, щоб не короткий з внутрішньої землю і влада літаків.Я ExpressPCB електронною поштою, і вони не мали пропозиції про способи запобігання короткого замикання на внутрішній площині.Отже, ще раз кажу, будьте обережні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back