Expereince при підключенні до PS2 Joytick MCU

N

nhutdtvt

Guest
Всім привіт!
У мене є проект на MCU.Треба підключити PS2 Джойстик для MCU для контролю сигналу.
MCU є програмованого до інтерфейсу за допомогою джойстика, щоб отримати контроль сигналу.Програма працює дуже добре.Проблема в тому, що я не знаю, чому PS2 Джойстик не працює.Я думаю, що причина мого обладнання.Я використовую буферів для джойстика у вихідний підключенні до MCU.Харчування правильно.Я не знаю, що сталося!
Якщо у вас є expereince в цьому випадку, будь ласка, допоможіть мені!
Спасибо заранее!
З повагою, Nhutdtvt

Спробуйте перевірити (за допомогою осцилографа), чи є який-якої діяльності на годинник і даних ліній PS / 2 порт.
При кожному натисканні кнопки або переміщати джойстик там має бути рядок імпульсів по обох напрямках.
Крім того, PS / 2 порт забезпечує 5 V поставки цих пристроїв, переконайтеся, що напруга в даний час у потрібному шпилькою.
Тут ви знайдете контактний розподілу PS / 2 роз'єми:
http://www.ctips.com/ps2.html
З повагою,
ІАнП

Привіт ІАнП!
Я перевірити апаратне ясно, але я не знаходжу яку-небудь помилку!
Я отримую розкладку по PS2 Джойстик на цій сторінці:
http://pinouts.ru/data/playstation_9_pinout.shtml
Джойстик, який я використав це Sony Playstation 2.
Я написав збирати програми MCU для взаємодії з ним.
Код на основі сигналів, опис цієї сторінки.
І це працює нормально, але Playstation контролерів, як правило, порушена.
Я змінив чотири рази!!
Контролер працює на короткий час, то він зламав ....
Сподіваюся, що ви могли б мені допомогти!
З повагою, Nhutdtvt

Ваша програма диск DATA і ACK високою?Веб-сторінки ви перейшли за посиланням говорить, що вони з відкритим колектором введення / виводу і може бути низьким або високим З.

Привіт Jonw0224!
Я розумію, що ви маєте на увазі, але я використав pull_up резистор для двох сигналів.
Я пост тут ваш погляд, ці сигнали є pull_up резистор і підключити безпосередньо до MCU шпильки.

Ви коли-небудь використовувати PS2 в своїх додатках?
Дайте мені допомогти!
Спасибо большое!
Nhutdtvt
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

На самом деле, я питаю, якщо мікроконтроллер управляє контактний високою.Якщо диски контактний високим, коли джойстик хоче їхати недостатньо, можна гасити вводу / виводу стружки або мікроконтролера.Пара речей, які ви можете зробити: (1) забезпечити мікроконтроллер не гнати високий рівень видобутку нафти, а переходить в стан високого опору, (2) використовувати відкритий колектор буфера між мікро і джойстик (наприклад, 7407 логіки чіп), або (3) місце резистор між мікро і джойстик.

Я ніколи не намагався інтерфейсу MCU з PS / 2 джойстик.Я тільки гадати, що це проблеми на основі досвіду, який я мав с і читати про відкритий колектор I / O.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back