ereff AUS гамма

E

elektr0

Guest
Привіт,

Я виміряв постійної розповсюдження гамма впровадженого мікрополоскових лініях.
З V = C / SQRT (ereff) Und B = 2 PI / V
Я отримую ereff.Тільки реальні ereff частини.
Але як я можу експортувати уявної частини ereff''.

Спасибо

Якщо ви знаєте складної гами, використовувати формулу Gamma = SQRT (epsr_eff) * К0.Припускаючи все проникності є єдність.

Якщо ви не знаєте, гамма складною, нам необхідно більше інформації.Ваші дані від моделювання та вимірювання?Якщо вірно останнє, то який тип показника?Наскільки точно потрібно Alpha?

@ Wiley.

Спасибі за Вашу відповідь.

Комплекс гамма від onwafer вимірювання Thru-Reflect-Line калібрування.

Ви маєте на увазі К0 ^ 2 = W ^ 2 MU Epsilon - JW каппа-му?

Таким чином, мені потрібно epsilon_r і каппа значень від підкладки.
Невже немає способу отримати E = e'-сообщеніе''без цієї інформації?

electr0

electr0,

Ні, я маю на увазі К0 = 2 * PI * f/c0 де С0 швидкості світла у вільному просторі.У вільному просторі гамма і К0 повинні бути рівні.Відносини між гамма-та К0 ефективної відносної діелектричної проникності (за умови, mu_r = 1).

Для TRL, помилка в гамма-го порядку, тому вона повинна бути досить точною.

Wiley --

@ Wiley.

Ок спасибі, це працює.

Але це ж відношення я вже використав для отримання реального (ereff) від Imag (гамма) = бета-тестування.Швидкість = C / SQRT (ereff) UND Imag (гамма) = бета Omega / швидкість.

Ваша пропозиція є: з використанням складних гамма, замість реальної частиною = бета-тестування.Спасибо.

@ Wiley.

Як я вже сказав в минулий раз, є прямий зв'язок між бета = Imag (гамма), а реальний ereff (проникністю).

Ваша пропозиція було використання складної гами У зв'язку з цим замість того, бета-тестування.
Це дало хороший результат дивлячись, але якщо я думаю про це дає мені головного болю.

Якщо я дістаю С і С від гамма-і ZC (хвильовий опір), ми отримуємо зовсім різні значення для дотичній "Дельта" або уявна частина Er.

Tand = G / туалет

Tand = - Im (ereff) / Re (ereff)

Будь-які ідеї?

для всіх інших:

Як я можу отримати комплекс ereff з обмірюваної постійної розповсюдження гамма (Embedded мікрополоскових лінія).

ER = ER '- J ER''

Tand ER =''/ ER '

спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back