Epson Матричний принтер голову вирівнювання

D

dark_ages

Guest
привіт там .... я просто цікаво, якщо хтось знає, як вирівняти роздруківка EPSON LQ-300 + та LQ-300 + II. Коли я намагався надрукувати файл / с з підтримкою таблиць, рядок таблиці, де не прямо, але, коли він тільки простий текст виписки друку, де добре. Я припускаю, що я просто вирівняти друкувальної головки, але я не знаю, як .... ТПХ за будь-яку допомогу друзів ...=) LOL !!!... просто потрібно встановити друку напрямку Uni-D Для досягнення прямої на столах ...: посмішка:

хвилясті вертикальні лінії в режим двобічної друку можуть бути виправлені шляхом укладення спеціального режиму в принтері. Ви повинні звернутися до принтера посібнику комбінації клавіш повинна бути натиснута при включенні живлення принтера для входу в цей режим.

Привіт, Windows XP: натисніть Початок , то Принтери і факси . Або натисніть кнопку Пуск, Панель управління , а потім Принтери, Принтери і факси або Принтери і інше обладнання. правою кнопкою миші на Epson Принтер . потім Друк продуктивності [/ U ]........ натисніть кнопку обслуговування або утиліта вкладці виберіть вирівнювання друкувальної головки ... тоді Наступний .. (вирівнювання друкувальної головки утиліта фіксує вертикальне зміщення, горизонтальних смуг і розмиті терморегулятори), то друк слідувати на vertival лист щодо відповідності ... натисніть перебудова або поруч [/ U ]..... : Посмішка: Після перевірки та виправлення вертикальне вирівнювання друкувальної головки, процес буде повторюватися, щоб дозволити вам перевірити і виправити її горизонтального вирівнювання .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back