EPROM 27C256 високого / низького 128k вибір сегмента?

B

badbiki

Guest
Я намагаюся використовувати EPROM 27C256 замість 27c128 в моїй CA18DET екю. Я чув, що це можливо за рахунок підключення перемикача, який тягне контактний Привіт / Lo, щоб обрати верхню чи нижню область пам'яті EPROM в. продуктивності і економічній карті екю. топ 128k, 128k дно. в шкаралупі горіха. як я можу установки це? використовуючи стандартний 28pin 27C256 EPROM?

1) Eprom Адреса лінії A14 підключити через резистор підтягти до Vcc 2) Eprom Адреса лінії A14 підключити через вимикач на GND

Так, дуже правильно. U можна також використовувати порт-контактний вашого ІВ. Це називається код-банкінгу, не мають спільних сторінок. Багато компонувальник підтримує. Так і можна запрограмувати в подвійному просторі. Є навіть більше можливостей для код-банкінгу. Але це більш складна, щоб розповісти свою компонувальника. Подивіться на цю http://pdfserv.maxim-ic.com/arpdf/AppNotes/app81.pdf на деяку базову інформацію. _________________ Мені не подобається це, це занадто просто! [Це повідомлення було відредаговано: Crisbe на 2002-05-06 14:17]

ах завдяки купи. намагаються зробити мої EPROM програміст атм, використовуючи batronix один. мають кілька probs ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back