EMI проблеми з високим коефіцієнтом посилення підсилювачів

N

nikhilele

Guest
Я проектуванні підсилювача з коефіцієнтом підсилення від 10000 використання 2 1 / 4 LM324 LM324 має чотири opams я використовую 2 для посилення і інших як компаратора, я використовую це в датчиком ПИР.

Моя проблема в тому, коли я коли-небудь використовувати мобільні поблизу ЦКТ дає помилкові trigerring Я знаю, що це EMI, навіть при перемиканні навантаження, як віяло, то я також отримав ж проблема.

Захисні робить роботу до 90% тільки.
але перемикання навантаження створює шум / перехідні процеси в основних, які не перешкоджають щита.
Чи може одна допомогти мені з цього
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Макет повинен мати повний площині землі.Зробити схему як можна менше (частини близько один до одного).

Потім зменшити високим коефіцієнтом посилення частоти поділу операційного підсилювача резистор вхід на дві половинки і покласти шунтуючих конденсаторів на землю.

Крім того, майте на увазі, що:
- 10 nanoF конденсаторів не є ефективними на 900 МГц, їх опір збільшується, слід використовувати також 100 picoF конденсаторів паралельно з 10 нано.Дослідження конденсатори таблиці ви плануєте використовувати для 900 МГц для мінімального опору.SMD це найбільш прийнятний.
- Використання феритових намистин на владу.
ПІР, якщо буде conneted на довгих проводів використовувати низькі фільтрів, які можуть бути феритових фільтрів загального режиму і конденсатори
- Використання операціоннікі з високою CMRR
- Використання операціоннікі з FET на вхідному каскаді.Ті, менш схильні до впливу електромагнітних завад.
- ...Якщо рада буде DIY - по-новому плат і механічних зробити травлення так що всі залишки поля будуть служити в якості підстави.Друга сторона також повинен бути приєднаний до землі в декількох місцях.Пошук форум по темі EMI - ви знайдете книжки і докладні рекомендації.

Дякую Вам за ур пропозиції і відповісти, я буду відновлювати СКТ, але які мають повне площині землі не представляється можливим для мене, як я використовувати спільні цілі плати для мого ckts.

Ви можете зробити імпровізований літак землі, поклавши ізоляційною стрічкою в нижній частині, а потім шар з металевої фольги.

я постараюся з фольгою також
де краще підключити щит на землю або на землю.

Підключення до фольги слід обернути його навколо верхньої частини дошки і підключити його до найближчої точці землі схеми на кожній з чотирьох сторін.

Ви можете піти далі і після цього покласти ізоляційною стрічкою у верхній частині дошки і оберніть весь стіл з фольгою, щоб поле "" для нього. Ви повинні перевірити це на проблеми теплового нагрівання.

рішення, яке ми тут обговорюємо, пов'язані із захистом тільки, що ще ми можемо зробити на ЦКТ боку, як за допомогою Мурата EMI фільтри або щось подібне, але саморобного.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back