ELF, COFF, HEX і співробітництва - які відмінності?

Z

ze_dib

Guest
Привіт

Чи може хто-exlain мене відмінності між ELF, COFF і шестнадцатірічное файли?

Що S-записи, які форматі і не відповідає

Спасибо заранее

TOTO2001

Привіт,

Я можу спробувати пояснити значення кожного з них.

"Файл". Ельф створюється компонувальник, коли ви програмування на мові C, і вона використовується для налагодження коду безпосередньо переходить на
C вашого вихідного коду.
"Файл". Hex це програмування файл вашої мікроконтроллер, в якому операційна код вашої програми кодується в шістнадцятковому форматі.
S-запис є одним з форматів, в яких програмування файл може бути закодований.

Я можу знайти короткий опис S-запису за адресою.http://www.amelek.gda.pl/avr/uisp/srecord.htm

Привіт,

Весь процес виглядає наступним чином:

1.При компіляції та вашій програмі, ви отримаєте виконуваний файл, що пакети свій код і дані в певному форматі.ELF і COFF тільки два з цих форматів.ELF є трохи більш складним і в той же час найбільш гнучкий і використовується в основному в UN * X світ, COFF є дуже потужним теж трохи легше працювати (принаймні, те, що я чув) і Micro $ часто використовується похідна формат виконуваних файлів Windoze.Тим не менш, ні один з них, як правило, підходять для завантаження безпосередньо в мікроконтроллер, якщо ви працюєте в ОС на ньому.Так зазвичай після цього ви повинні отримати на другому кроці.
2.Після того як ви отримаєте виконуваний файл, який ви повинні завантажити його в мікроконтроллер.Цей крок передбачає копіювання розділів вам потрібно від ELF файл (як правило, весь код і дані розділи) у більш підходящий формат для завантаження.HEX і SRecord два з цих форматів.Вони являють собою текстові файли, які збільшують даних з адресою та контрольної інформації і розділити його на дрібні шматки (лінії).Таким чином, Програма легко налаштовується з будь-якої термінальної програми.Знову HEX і SRecord досить схожі за функціональністю, а деякі версії SRecord містить кілька типів запису.Ви можете отримати інструмент, який перетворить формат HEX (наприклад SRecord, hxxp: / / ftp.tuwien.ac.at / softeng / Aegis / srecord.html )

HTH.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back