E
elektryk
Guest
Я отримав деякі смарт-карт ("переробка" мало не з сміттєву корзину). Але я не `т є будь-якої документації. Я виявив, щось про цю карти із спробувати і помилкових методів. Він 256B або більше пам'яті. Це відповідь для I2C адреси в діапазоні 0xB0 - 0xBF з ACK імпульс (в інших Адреси Байдуже `т реагує). Для адрес 0xB5 і 0xBD відправляє деякі дані (однакові для обох кодексів), із спілкуванням кадр: [б] START | CARD_ADDRESS (0xB5 або 0xBD) | ACK | MEMORY_CELL_ADRESS (8 біт) | ACK | data_from_card ........[ / B] Дані можуть бути прочитані з рішенням одного байта або рішення першого байта, а потім читання всієї пам'яті. За іншими адресами карти (з адресацією комірці пам'яті чи ні), карта посилає 0xFF (або очікує дані). Карта дуже схожа на пам'ять EEPROM, але читання адресу непарних (I2C EEPROM для читання адреси парне, так і для запису непарне). Хто-небудь визнати цю карту? Які постачальники EEPROM i2c-як smardcards? (Я знайшов тільки XICOR карти, які несумісні з i2c EEPROM (а також застарілі) і 100% сумісність i2c карти EEPROM (адреса 0xA0) від IIRC Atmel, Microchip, STMicroelectronics .....)