Edge-роз'єм для монтажу 25mil Роджер 6010 рада

A

antenna_abc

Guest
Привіт, у мене є питання про крайового роз'єму для монтажу 25 миль Роджер 6010 борту.

З 50 Ом мікрополоскових ширина лінії складає близько 0.6mm, здається, майданчики для однієї з контактних роз'єми повинна бути більше, ніж мікрополоскових шириною лінії.Однак, я виявив, що в моделюванні HFSS, тим ширше PAD Pin сигналу, тим вище втрати вставки і КСВ.І мій найкращий втрати моделювання вставки становить близько 0,7 дБ і КСВ становить 1,7 на 7 ~ 8 ГГц.

Моє питання в тому, що це реальний випадок для краю монтажу роз'єм?Як я можу зробити, щоб знизити КСВ та вносяться втрати?

Спасибо.

Будь ласка, не використовуйте колодки.Ця лінія є достатньої ширини, щоб встановити контакт з СМА при пайку.Ви можете вибирати для користувача роз'єм SMA, якщо буде потрібно.

Як згадувалося вище, ви повинні використовувати роз'єм запуск прямо на microstripline плати.
Я використовую SMA і навіть N роз'ємів з центром Pin бути плоским, щоб бути провідником припаяні прямо на PCB сліду.Ви можете знайти ці роз'єми зі смугами різної ширини, що ви shoud вибрати той, який найкраще підходить на вашій схемі.

NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back