EDA Netlist Переклад рег.,

S

saravanan

Guest
Привіт, я хочу прочитати список з'єднань різних CAD-файл і перевести його для наших цілей. Як я можу читати різні файли список з'єднань? Чи можу я отримати специфікацію формату списку з'єднань від постачальника (PCAD, PADS ....)? З повагою, С. Saravanan.

Більшість виробників буде постачати документ нетлісти форматі або документ структуру бази даних для самого файлу. Більшість з них в ASCII так не надто складно вгадати. Залежно від інструментів, які будуть імпортовані або цільових інструментів багато програм, які вже доступні для цього виду робіт. Ви хочете, щоб імпортувати різні типи список з'єднань в одну з додатком? Або ви хочете згенерувати список з'єднань в різних форматах з однієї програми? Або ви хочете, щоб все вище 8)

[Цитата = j2356r] Більшість виробників буде постачати документ нетлісти форматі або документ структуру бази даних для самого файлу. Більшість з них в ASCII так не надто складно вгадати. Залежно від інструментів, які будуть імпортовані або цільових інструментів багато програм, які вже доступні для цього виду робіт. Ви хочете, щоб імпортувати різні типи список з'єднань в одну з додатком? Або ви хочете згенерувати список з'єднань в різних форматах з однієї програми? Або ви хочете, щоб все вище 8) [/ цитата] Спасибі за вашу відповідь. Я хочу імпортувати багато різних типів в список з'єднань до одного типу списку з'єднань форматі. Якщо у вас є programes (безкоштовно посуд / демо-версія), то я постараюся його. ЯКЩО припускаю, що це відповідає моїм вимогам саме тоді я буду думати, щоб він також до побачення. З повагою, Saravanan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back