Eagle_2_Protel PCB конвертер файлів

S

sohail_akram

Guest
Ось утиліти я можу зробити в Delphi. Я використовую її протягом багатьох і times.now можна скопіювати файл в ОТП ур орел реж ОТП. потім запустити eagle4.ulp--> це генерувати *. TXT файл відкритий PRG eagle2protel. в цьому відкритому *. TXT ----> це перетворити filname.pcb як Protel. http://rapidshare.com/files/55824269/Eagle2Protel.rar

Завдяки sohail_akram це дуже хороша робота, але робити і мати Protel, щоб орел конвертер?

Я дам йому спробувати і подивитися, як я можу отримати на wizpic

Це Protel файлу ті ж програми дизайнер Altium

Я спробував eaagletoprotoel конвертер, ось що відбувається. Я вантажний запустити "Виконати eagle4.ulp і він приходить з помилкою UNKWON IDENTIFIER PAD ВГК XLONGOCT але якщо я запускаю" Виконати eagle4-1.ulp "він проходить нормально. Я використовував eagletoprotel конвертер зберіг його потім побіг Altium Designer нічого не сталося, тому я Трейд, щоб відкрити його з меню в alitum це те почав майстер DXP імпорту. і він працював: D: D Я був вражений дуже wizpic я повинен сказати, ви зробили дуже хорошу роботу і зробити, я постараюся його на інші проекти і подивитися, як я отримую на Чи є у вас eagleto Protel схеми перетворювача? це було б дійсно добре і зберегти час навантажень

повинні перетворити файл *. DSN?

привіт немає, це перетворюється в *. бр файл PCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back