Dynamic Logic

V

vinayshivakumar

Guest
Привет All,

Я був у фізичному ASIC Design досить-небудь (~ 3yrs), але ніколи не використовували динамічні логіки.Може хто-небудь сказати мені, як широке поширення, є використання динамічної логіки в промисловості ASIC?Вони використовуються на всіх?

Привіт,
Вини Shivakumar

Цитата:Статичні і динамічні логіки

Мабуть, найбільш відомим прикладом відмінності між "статичної логіки" і "динамічна логіка" знаходиться в пам'яті - статична оперативна пам'ять (ОЗУ) використовується форма статичної логіки, у той час як динамічна оперативна пам'ять (DRAM) використовує форму динамічної логіки.Найбільша різниця між статичним і динамічним логіка така, що в динамічної логікою, тактового сигналу використовується для оцінки комбінаційної логікою.
Однак по-справжньому зрозуміти важливість цієї відмінності, читач буде потрібно деяка довідкова інформація про статичної логіки.

Чи не DRAM, я хотів би знати, про динамічні комбінаційної логіці - логіці доміно тощо, використовуються вони де-небудь?

додатків, таких як смарт-карти є постійними жертвами нападів диференціального влади також знає, як нападу МСД.Динамічна логіка плюс диференціальна логіка може пом'якшити такі напади.Широка, ні воріт інший приклад.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back