DTV

T

taring77

Guest
Привіт всім,
Я новачок в Digitial телебачення і почнеться в кар'єрі в неї найближчим часом.
Як я можу почати learining від основ з усім, що мені потрібно знати про це.

спасибі всім
Тарування

Я хотів би запропонувати, що ви починаєте з аналогового ТБ.тому що не було так багато зробив компроміси за старою аналоговою б / б ТБ стандарту PAL, NTSC і SECAM.я думаю, що цифрове телерадіомовлення буде легше зрозуміти, якщо ви знаєте, старі стандарти.
найкращими побажаннями.

Таррінг,

Є безліч питань, на які всі зібралися разом, щоб принести "Радість" Прямий телебачення для своїх абонентів."Основи" може включати в себе розуміння "потік" сигнал, процес підписки, в процесі установки і використання "Модулі умовного доступу" або кулачки.

Більш поглиблене вивчення якого-небудь одного аспекту, ймовірно, буде краще за все грунтується на більш докладний опис ваших обов'язків.Наприклад, якщо ви були найняті в якості установки вам потрібно буде знати тільки самі основні відомості про взаємодію "потік", IRD і CAM, нічого закінчення процесу шифрування голови, і дуже багато про " Пакети "і стимули для нових клієнтів.Якщо, з іншого боку, ви були найняті в якості мови програміст збори для розробки нових CAM, то ви, швидше за все, необхідно досить детальне знання загальних шифрування / дешифрування процесів, управління правами "системи", методи оптимізації для конкретного " ядра ", здійснюється, повне розуміння логіки бітові операції і так далі.

Я думаю, ви знайдете багато "Основи" охоплює в різних місцях знайдені робити взагалі "Google" пошук в DTV або DSS, в тому числі сайт DirecTV.Більш детальну інформацію можна знайти, як правило, за рахунок звуження пошуку criterea.

Риба

привіт, я думаю, ви можете почати з: відео демістіфікаціі керівництва.
Ви отримуєте вивчити все з нуля ... цифрове телерадіомовлення
удача

пс.Я думаю, що книга знаходиться в тут, якщо не годин мене.

будь-який орган може refeer мені статтю

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back