dsPIC30 і оформлена SPI режимі (основний): / SSX контактний питання

V

vandelay

Guest
Я використовую dsPIC30 типу мікроконтролера з SPI D / A конвертер (TLV5610), який використовує оформлена SPI режимі.Я прочитав про це у специфікації програмування, провідний / SSX штирьков як опорні рами, і він працює як шарм.Поки все добре.

З часу мого SPI ЦАП використовується тільки в процесі запуску калібрування (настроювання напруги зміщення на деяких приладів підсилювачів), я буду використовувати одну шину SPI для виконання інших завдань, - а тепер з'ясовується, я хочу підключити ще один блок SPI вимагає оформлена Режим SPI.
I can't find anything on it.. Will I have to glue-logic it to another I/O in order to direct my sync pulse to the right chip?І тому у мене проблема ... Я можу переналаштувати, що я хочу контактний сінхроімпульса кадр буде переданий,
я не можу знайти що-небудь на це .. Чи потрібно клей-логіки в іншу I / O, з тим прямих мій сінхроімпульса права чіп?Будь ласка, допоможіть мені зрозуміти цей режим, тим краще.Як мені здається, зараз, здається, що деякі дизайнер LC забув в автобусі SPI для численних рабів ..

Ви не можете використовувати різні контакти в ч / б SPI для SS - один модуль може контролювати тільки один набір шпильок.якщо ви хочете, ви можете використовувати деякі цифрові swithes (або буфера), які будуть визначати лінію SSX різних чіпів - IMHO це найпростіший спосіб, але вам знадобитися додаткові компоненти, а деякі контакти.

є також можливість використовувати деякі Вт dsPICs, які "периферійних контактний виберіть пункт" а ті, як правило, невеликих пристроїв - Ви можете направити лінії СС внутрішньо для різних контактів.Я не знаю, якщо dsPIC30 сьогодення, а й dsPIC33 PIC24 робити

0x41 0x56 0x45!

Якщо і зробили з ініціалізації иг КСР і не потребують шині SPI більше немає нічого поганого в swithing режимі.

наскільки дані стурбований тим, ти не можеш переналаштувати I / O штифт для імпульсів синхронізації.
Схоже, у доведеться робити це вручну, на деяких інших I / O штифт для КСР.Контакти, пов'язані з модулями тобто шпильки SSX не може бути змінений або мультиплексний всередині країни.U можете використовувати деякі зовнішні ущільнення, використовуючи інші I / O штифт для вибору правильного чіпДодано через 6 хвилин:Розділ "11.3.1.1 Програмне забезпечення вхідного контролю Pin" до "dsPIC30F Сім'я Довідкове керівництво", пояснює програмного забезпечення управління I / O порти, але все ще ур проблеми без уваги!Що можна зробити висновок про те, що модуль управління шпильки НЕ може бути переведений програмного забезпечення вони можуть бути відключені від використання модуля.Додано після 1 хвилин:"Схоже, деякі дизайнер LC забув в автобусі SPI для численних рабів .."

мабуть, здається так.Але я не вважаю, що це має бути так.Там має бути вихід, спробуйте прочитати застосування примітки на сайті мікрочіпа.

uzairsukhera пише:

"Схоже, деякі дизайнер LC забув в автобусі SPI для численних рабів .."мабуть, здається так.

Проблема полягає в СС контакт також використовується для синхронізації кадрів.Майстер використовує пристрої FS занадто ya'know тому, коли вони помістять його в один PIN-код, ви можете мати тільки один синхронізації раба (звідси, чому я зробив, що LC-дизайнер зауваження).

Так що я в основному дивився на 4 GPIO / CS контакти один АБО чотирьох воріт з FS в кожен OR, і все / CS контакти мають бути високої unnless Активні як звичайні SPI.Це має забезпечити 4 пристрої з іншого боку бачать тільки FS, коли вона відповідним / CS є низьким.Правильно?

... ВГС логіки, і я не доведеться турбуватися з приводу затримки розповсюдження ...
.. Моя місцевих постачальників тільки здається, HC логіки в їх каталозі ..

74HC32?(Високошвидкісний CMOS квадроцикл або ворота)

затримка розповсюдження цих воріт складає ~ 6ns, а максимальна швидкість dsPIC30 дає вам 33ns для однієї команди циклу - ворота будуть працювати тільки штрафом.

0x41 0x56 0x45!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back