dspic код PICDEM стартовий комплект

B

bercam

Guest
Я вчуся програмувати dspic код PICDEM стартовий комплект з MPLAB C30. Хто-небудь знає / є основні приклади коду спонсорів?

яка плата у вас є? Я також мала намір викупити dspic борту. чи варто купувати або це краще зробити для користувача конференцію?

Купить. Вона має значення ціна, яку ви платите. Я купив комплект конкурсу. Є багато на борту. Два RS232 (один з його можна налаштувати як RS485), 1 порт CAN, температуру в напругу датчика, цифровий потенціометр, голосовий кодек, 122x32 матричний РК і т.д. І це U $ 139 замість звичайних U ціною $ 299.

[Цитата = bercam] Я вчуся програмувати dspic код Комплект PICDEM стартер з MPLAB C30. [/ Цитата] З того, що в мене є, (1) PICDEM2 + для PIC18 серії. (2) dsPICDEM конкурсу комплект, Microchip тільки дати зразки коду в збірці. Я ніколи не будь-який код, які написані на C18/C30. Ви повинні дивитися на іншому місці. Можливо, це головна мета конкурсу на кращий дизайн від Microchip. Я очікую, буде тонна застосування примітки, видані після конкурсу.

Я виявив, dsPIC стартовий комплект, це низька вартість плати (90 € прибл від Sagitron в Іспанії, варто). Ця плата містять 64TQFP dsPIC30F6012 послідовний порт, 4 світлодіода кнопки і аналогових схем до (операційний підсилювач, цифровий потенціометр ...). У мене багато років, працюючи з CCS компілятор вище PIC16-18. Я ніколи не працював з Microchip компіляторів. І тепер я намагаюся програма з MPLAB C30 компілятор і ICD2 але я не бачив ні демо-програми. Я дуже зацікавлений у роботі з бібліотекою DSP для того, щоб реальні реалізацій часу (БПФ, цифрові фільтри FIR ...)

CCS буде реліз компілятор для dsPICs? MPLAB C30 є тільки компілятор для dsPIC сьогодні?

Вона існує в даний час з 3 сторін. Один я знаю, це IAR.

Тепер, CCS рис з не може скомпілювати dsPic. з 3-го партія IAR, HITECH може компілювати: о.

Я думаю, що C30 є гарним вибором, особливо, коли Microchip пропонує 60-денну пробну версію.

Який з них більш prefarable; мікрочіп з компілятором або HiTech з компілятором?

Важко відповісти, що, оскільки я не знаю, HI-TECH. Але я думаю, C30 є дійсно великим, якщо порівняти з С18. Я коли-небудь читав кого-то в порівнянні C18 & Привіт-TECH C. Я думаю, у них є як хороші, так і негативні моменти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back