dsPIC будь-який хороший?

J

jjegarcia

Guest
Я DSP fundations і досвід ПІК мікроконтролера.Я хотів би застосовувати цей принцип на практиці, як купувати і здійснювати звуковий фільтр, який можна було б маніпулювати програмного забезпечення в Visual Basic або Java і відтворюються.Чи буде це корисно для мене, щоб придбати dsPIC?
Будь-яке знаю я потрібен програміст для них чи можуть безпосередньо маніпулювати з комп'ютера?
Це кращий вибір або є DSP я можу отримати за дешево, не витративши багато.(Hardaware та програмне забезпечення)?
Я буду вдячний будь-якої допомоги за умови,

Здравствуйте!

Я можу сказати вам, що це ЦГЗ з мікрочіпом дуже хороші.Я бачив деякі з критеріїв, і вони Microchip скажи нормально, але, звичайно, ми повинні бачити також незалежні випробування.

Що стосується першого інвестиції Я думаю, що компілятор коштує близько 900USD і ICD2 коштувати близько 200 USD.

З повагою!

Why Dont ', щоб перейти на REAL DSP, як ADSP-218x від Analog Devices?

Якщо на те пішло, мікроконтроллер досвід є дуже гарною відправною точкою.Є багато App Notes, вільного програмного забезпечення (Open21xx) і великий досвід.Це по-справжньому зрілий продукт.

Ми продаємо гарну базову комплектацію для ADSP-218x, починаючи з US $ 160.

Пишіть нам на Info (AT) sanjaac.com

Привіт,

JaaC

Я рекомендую personly Blackfin DSP, нові пристрої з аналоговим.Хороший комплект delevlopment є EZ-KIT Lite 533, що я отримав за 99, але зазвичай ви платите 299.Performen набагато краще, ніж старий 218X лінійку процесорів і кілька проектів з відкритим кодом в дорозі.Погляньте на www.blackfin.org і подивіться самі.Пс.Ви навіть можете запустити Linux на ньому!

Ах, так, бо впевнений, що це дійсно гарне ДСП, картон.Я знав, що пропозиція була по Avnet (em.avnet.com), але я думала, все закінчилося в кінці квітня 2004 року.

Я думаю, що варто мати подивитися на їхньому сайті.

uCLinux була перенесена у Blackfin, подивитися на blackfin.uclinux.org

JaaC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back