DSP периферичних для вищих частота дискретизації

L

lincolndsp

Guest
Я хотів би поставити вам запитання, про якісь можливості DSP. У книзі "DSP та програм з C6713 C6416 DSK" автор говорить, що частоти дискретизації підтримуються кодеки AIC23 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 і 96 кГц (з використанням DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Але мій GSM модулятор дизайн з 271 кб / с швидкість з використанням проміжної частоти носія, який всі будуть вимагати використання частотою дискретизації близько 3 МГц або навіть більше. Але як це може бути реалізовано, щоб отримати вихідний сигнал з такою частотою дискретизації. Можливо, є ще один спосіб задати частоту дискретизації? Може бути, мені потрібна якась периферійний, щоб отримати такі частоти дискретизації. Будь ласка, що я можу зробити?

ці кодеки не може ptoduce цих частот. так що вам потрібне окреме A / D конвертер, вставлені, щоб зовнішня шина DSP (в шини введення / виводу, шина пам'яті). Виробники роблять АЦП до 200 МГц ... 1 ГГц, я думаю.

Як я можу встановити частоту дискретизації після того, як додати на зовнішні / дд / перетворювачів. Я маю на увазі процедуру в CCS.

як правило, Whe використовувати переривання таймера, з частотою дискретизації. У таймер ISR ми читання з АЦП, а в наступному роблять samping команду, щоб розпочати процес перетворення на наступний таймер ІТ. Деякі АЦП мають дві адреси: один для читання даних, і один для зразка команди.

Будь ласка, не могли б ви завантажити мені кілька практичних матеріалів та літератури по точці

ми використовували в університеті, dspcard, що вони (вчителі), призначених, і сказав нам, що метод. я не знаю, про будь-яких матеріалів в такі речі. я шукав подібні речі, але скрізь тільки teorethical паперів і книг. Тут складальний об'єкт для цієї картки. bugy littlebit, і ви не можете використовувати без цієї картки. У мене немає схеми про карту. це PC осцилограф. У szkop.asm, ви знайдете деякі речі. в карти TMS320VC5402-100 DSP і АЦП, до 1,5 МГц. я не знаю, типу, що й більше про те, що карта. я думаю, що це дуже просто. просто використовувати 3state водій автобуса, дешифратор адреси (FPGA, CPLD), і підключити лінії АЦП даних, з водієм автобуса, щоб зовнішня шина DSP, якщо. і адреса декодера буде контролювати автобус-DRV, і відбір проб контактний АЦП, в іншому разі адреси. це 2 адреси річ, що я написав, не в АЦП, але в карти [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] я намагався завантажити / надаємо ZIP-файл, але я не бачу його.

Привіт, пов'язаних Останнє повідомлення у цій темі можна бачити на 24 жовтня 2005. Тепер у мене аналогічна проблема. Чи хочете ви сказати що-небудь для мене))): З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back